ANABELA SE RAZVODI: Dosta joj je nasilja!

Autor: alo.rs

Zabava

14.09.2018

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandala i batina, koje je navodno dobila od svog supruga Andreja Atijasa, pevačica Anabela Atijas rešila je da stavi tačku na šestogodišnji brak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja ljubim njega, a cicaaa .... #poljubipatkuuguzuslatku?

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Jan 15, 2018 at 4:57pm PST

- Anabeli je pukao film zbog toga što je čitavog života trpela nasilje od svojih partnera. Najpre od Gagija, kojem je rodila dve ćerke Lunu i Ninu, a sada i od Andreja, kojem je rodila ćerku Blankicu. Iako je rešila da ga krivično ne goni, preko batina ne može da pređe, te je odlučna u tome da se razvede - kaže za „Alo!“ izvor blizak pevačici i dodaje:

- Andrej je navodno ubeđuje da se to više neće ponoviti, te da će potražiti stručnu pomoć kada je o alkoholu reč. Kleo joj se da je njegova ljubav prema njoj veća od želje za ovim porokom. Ovo nije prvi put da se oni verbalno sukobljavaju. On stalno pije, a kad popije, sve mu smeta i često joj prebacuje. Tada je sa njim nemoguće razgovarati, međutim, do fizičkog kontakta nikada pre nije došlo. Više puta mu je govorila da će ukoliko bude ikada podigao ruku na nju, to biti kraj njihove ljubavi, što se sada i desilo - kaže izvor.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Anadrej i Anabela Atijas

- U prilog ovome govori činjenica da je pevačica sa društvene mreže Instagram obrisala sve Andrejeve fotografije kao i njihove zajedničke, porodične. Anabela ne želi da ga vidi ni u životu ni na slikama - završava izvor.

Andrej Atijas, koji na sve načine pokušava da izgladi odnos s Anabelom, ne izlazi iz njenog stana u beogradskom naselju Vidikovac, ubeđen da će mu blizina pomoći u planovima da se izmire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

14.09.2018 19:02

Ne treba trpeti nasilnika. Ali nekako ne verujem. Da je htela mogla ga je strpati u zatvor. A nije.

Odgovori 12 0