BIO JE NAJPOPULARNIJI MILIONER U SRBIJI: Ovako sada izgleda čuveni Zeka!

Autor:

Zabava

05.09.2018

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kviz "Želite li da postanete milioner" bio je najpopularniji televizijski format u protekloj deceniji, a voditelj Ivan Zeljković Zeka svake nedelje oduševljavao je gledaoce rečenicom: "Dobro veče, dobrodošli u kviz - Želite li da postanete milioner?".

RepublikaFoto: youtube.com/Boroljub Zlatanovic
Od običnih ljudi pravio je "milionere"... Ivan Zeljković Zeka

Čuveni Zeka godinama je oduševljavao u ulozi voditelja ovog kviza, a potom je nestao sa javne scene preselivši se u Dubai. Naime, Ivan se sada bavi produkcijom, sa porodicom živi u Arpskim Emiratima, a slobodno vreme koriste kako bi posetili Srbiju.

 

 

Vid' koki camac!? #oceanlavamontenegro

A post shared by ivan zeljkovic (@ivanzeljkovic) on May 12, 2018 at 6:55am PDT

 

Zeki su, navodno, ostali dugovi od oko 200.000 evra. Deo zbog neizmirenih prava na emitovanje filmskog i serijskog programa, a nije uspeo da plati licencu, i deo nagrada takmičarima u „Milioneru“, koji je posle BK nastavio život na B92. „Nacionalna sinergija“, njegova firma, otišla je u stečaj, a on je odlučio da ode iz zemlje i da pokuša da ostvari neki novi život. Ostao je i bez dela imovine koju je tada založio kao garant, tvrde pojednini izvori. 

 

 

Sto je danas lep i suncan dan...

A post shared by ivan zeljkovic (@ivanzeljkovic) on Mar 12, 2018 at 11:35pm PDT

 

- Bavim se video-produkcijom. Tačnije, osmišljavanjem koncepta video-nastupa na internetu. Kao i u svakom poslu, imamo uspone i padove. I sada, kada je taj loš period iza mene i kada je opet krenulo uzbrdo, odlučio sam da se preselim u Dubai i dodam brzinu na uzbrdici i da probam da stvarno postanem milioner - izjavio je jednom prilikom Zeljković.

Ivan povremeno dolazi u Srbiju na odmor, a ove godine njegova destinacija za predah od posla bila je Crna Gora. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading