Nada Obrić: DŽABA DA ZATEŽEM LICE KAD MI S*SE VISE!

Autor:

Zabava

04.09.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Obrić priznaje da nikada ne bi otišla na zatezanje lica jer smatra da je to samo zavaravanje i da šok sledi onda kada se skinete.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nada Obrić

Pevačica nikada nije imala dlake na jeziku i problem da javno iznese stav o mnogim stvarima, pa tako i šta misli o estetskim zahvatima. Ona smatra da je zatezanje lica nešto najgore što jedna žena može sebi da uradi.

Kad odeš na zatezanje face, moraš da dođeš kući, skineš se pred ogledalom i suočiš se s razlikom lica i tela

- Nikada ne bih zatezala lice. Ne postoji ništa gore od fejsliftinga i tog zatezanja lica. Sve to može da bude lepo, da vas osveži, ali samo prividno. Te žene koje odu na zatezanje lica moraju da dođu kući i skinu se pred ogledalom i suoče s razlikom između lica i tela. Šta onda vide? Šta mi vredi zategnuto lice kad mi sise vise?! Džaba zategnuto lice kada vam sve ostalo ne valja i sve visi - kaže Nada.

Ona nema problem sa malim i sitnim korekcijama jer smatra da je to neophodno za žene u javnom poslu.

- Što se estetske hirurgije tiče, i ja sam korigovala kapke, koji su s vremenom pali, da mi otvori ove moje krupne oči. Sve što sam na sebi radila, radila sam zbog sebe, a ne zbog drugih. Ženama bih poručila da se opuste i da ne broje kalorije i grame. Devojke su danas postale sve iste. Iste grudi, ista usta, ista kosa. Izađete na ulicu i vidite sve iste. Kao klonirane - završava Nada pomalo besna na nove trendove koje diktira modna industrija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading