SE*SI SENJORITA otkrila ko je NAJVEĆA BOMBA na srpskoj estradi!

Autor: informer.rs, Republika

Zabava

01.09.2018

20:14 >> 20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović smatra da je Manojlovićka najatraktivnija na estradi. Seksi senjorita tvrdi da su Srpkinje najlepše žene na svetu.

Milica Pavlović kaže da je njena koleginica Rada Manojlović najzgodnija na estradi! Ona ističe da pevačica iz Četereža ima fantastične noge, na kojima bi joj pozavidele mnoge žene. Pevačica je ovim potezom pokazala da nije sujetna i da joj nije problem da pohvali koleginice, za razliku od drugih pevačica koje to nikada ne rade.

- Srpkinje su sigurno jedne od najlepših žena na svetu! Ima zaista mnogo mojih koleginica koje izgledaju kao prave bombe. Evo, prva mi pada na pamet Rada Manojlović i one njene noge do plafona - rekla je Milica.

 

 

??‍♀️ Foto: Milan Ilic @blic.rs

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Aug 12, 2018 at 10:46am PDT

 

Kažu da najviše vredi kompliment koji jedna žena dodeli drugoj, ali takođe kažu i da žene zadovoljne sobom mogu da pohvale druge dame. Pošto Milici Pavlović to nije problem, jasno je da je puna samopozdanja i zadovoljna svojim izgledom, a ima i zašto.

 

 

?

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Aug 7, 2018 at 10:57am PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading