(VIDEO) NOVA SEZONA "PREMIJERA-VIKEND SEPCIJALA: Učesnica "ZADRUGE" pred kamerama SKOČILA IZ AVIONA!

Autor: S. T.

Zabava

31.08.2018

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle izuzetno uspešne druge sezone najgledanije emisije o poznatima "Premijera-Vikend specijal", ove nedelje 2. septembra tačno u 14 časova na TV Pink očekuje vas spektakularan početak treće sezone.

RepublikaFoto: Promo foto
Premijera vikend specijal

I u novoj televizijskoj sezoni, nedeljno popodne biće rezervisano za najaktuelnije ličnosti iz javnog života Srbije i ekskluzivne priče o poznatima, a očekuju vas i nove rubrike.

U prvoj emisiji treće sezone "Premijera-Vikend specijala", videćete rubriku "San poznatih", a prvi učesnik biće Nada Macura. Ekipa vaše omiljene emisije o poznatima ispunila je najpopularnijoj doktorki u Srbiji veliki san - da skoči iz aviona.

Kako se Nada snašla u ovom izazovu, saznaćete već u nedelju u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Osim ove, očekuje vas i rubrika "BIG šoping" u kojoj se dve poznate ličnosti dele u dva tima i oba tima imaju po pitanje koje postavljaju takmičarima, odnosno slučajnim prolaznicima na ulici. Obe ekipe, nakon pogođenog odgovora, zaustavljaju prvi taksi i polaze ka šoping centru. Tamo ih čeka vaučer koji je sakriven, a iznos na njemu je 20.000 dinara koji trebaju da potroše u prodavnicama.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nada Macura

Prve poznate ličnosti koje će se takmičiti u ovoj rubrici su bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, čiji je odnos obeležio prvu sezonu najgledanijeg rijalitija "Zadruga". Na snimanju je došlo do sukoba između Kije i Slobe, te je pevač u jednom trenutku demonstrativno napustio snimanje, a da li se vratio i nastavio takmičenje sa bivšom suprugom, videćete u nedelju na TV Pink.

Kao što ste navikli, očekuju vas najaktuenije priče o poznatima koje su obeležile protekli period, a Ognjen Nestorović je uzbuđen pred početak nove sezone.

- Cela ekipa emisije "Premijera-Vikend specijal" je tokom leta marljivo pripremala novu sezonu, a siguran sam da će nove rubrike osvežiti koncept same emisije. Veoma sam zadovoljan prošlom sezonom, a kao zahvalnost za poverenje koje su nam poklonili, gledaocima obećavam spektakularnu sezonu "Premijera-Vikend specijala" - rekao je Ognjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading