BILJA S VERENIKOM GLISEROM OBIŠLA LEFKADU

Autor:

Zabava

30.08.2018

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Sečivanović ovog leta se naradila, ali i naodmarala kao nikada do sada! Atraktivna folk pevačica raskošnog glasa nastupala je širom Srbije, a letovala je na grčkim ostrvima, pa je tako u julu s verenikom Aleksandrom Nedićem bila na Skijatosu, a u avgustu su istraživali Lefkadu.

Foto: Privatna arhiva
Bilja sa verenikom

I dok je julsko letovanje bilo rezervisano za romantiku udvoje, avgustovsko su proveli porodično, u društvu njenog sina i njegove ćerke.

- Proveli smo divnih deset dana u Grčkoj. Obišli smo gliserom celu Lefkadu, ali i obližnja ostrva. Uživali smo u skrivenim lagunama, u nestvarno lepoj vodi i suncu, rekla je srpska Kim Katral, koja će publiku uskoro obradovati novom numerom, ali i spotom i nastavila:

- Pesma je gotova, samo treba da ovih dana uđem u studio. Septembar je odlično vreme za nove radne pobede, a posle ovako lepih putovanja, raspevanija sam nego ikada - zaključila je sa osmehom Sečivanovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading