KREATOR BRUTALAN PREMA BUBAMARI: Daro, ti si statistička greška u modi

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

28.08.2018

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema mira kad je reč o našem modnom kreatoru Saši Vidiću i estradnoj umetnici Dari Bubamari...

RepublikaFoto: ST/A. IVANOVIĆ
Saša Vidić

Vidić je još jednom Daru iskritikovao, a pevačica je besno rekla:

- Dosta sam mu ćutala. Od sada, svaki put kada kaže reč za mene, ima da ga tužim i platiće mi višemilionsku odštetu. Čovek ne može da mi se skine sa grbače. Okej je da mi komentariše stajling, da kaže da se nisam dobro obukla, ali da me vređa na najgori mogući način, to neću da dozvolim - siktala je Bubamara.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dara Bubamara

- Teško mi je da na civilizovan način odgovorim osobi koja je prva na Darvinovoj listi evolucije! Sve je okej sem tog da me naziva "narkomančina"! Ukoliko ima dokaz, moraće ga dati sudu! Elem, Radojka, što se tiče toga kome ja izlazim iz bulje, samo ovo ću ti poručiti: bolje iz bilo koje bulje nego iz tvoje mindže, koja je kao konobarski novčanik! Sramota si za ovu zemlju i ovaj narod, masna, primitivna - rekao je Vidić i dodao:

- Propagiraš najstariji zanat, ako ne zbog sebe, štiti se zbog svoje porodice. A to što ja komentarišem u jednim novinama, zauvek ćeš biti nula, ne zbog mog animoziteta, već zbog toga što si ti statistička greška svakog modnog pokušaja. Zapamti, još uvek možeš proći kao porno-čivava, sećaš se - poručio joj je Vidić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading