Suzana: MILIĆ HOĆE DA SE UBIJE, ne smem da se odvojim od njega!

Autor: Jovana Jović

Zabava

28.08.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rokenrol zvezda Milić Vukašinović doživeo je veliku tragediju pre mesec dana, kada je njegova ćerka Maja preminula usled predoziranja heroinom.

RepublikaFoto: Expresstabloid.ba
Milić Vukašinović sa suprugom Suzanom na ćerkinoj sahrani

Njegova supruga Suzana Vukašinović u potresnoj ispovesti za Srpski telegraf otkriva da je Milić u veoma lošem psihičkom stanju, te da se plaši da će zbog krivice koju oseća dići ruku na sebe.

  • Kako ste vi i Milić, da li ste se malo oporavili od šoka?

- Još uvek preživljavamo veliku tragediju. Malo je vremena prošlo, bol je ostao, gura se nekako dan po dan, bitno nam je da preguramo ovaj period. Zbog unuka moramo da se dignemo na noge.

 Mom suprugu je najteže, ali ja mu dajem snagu. Gura nekako dan po dan. Zbog unuka moramo da se dignemo na noge

  • Milić je svakako najteže podneo tragediju koja vas je zadesila.

- Mom suprugu je sad najteže, ali je nekako olakšavajuća okolnost što mu ja dajem snagu i podršku da mora dalje zbog te dece, tuga ta stoji, prosto jedan deo tebe fali, to što ja njoj nisam bila biološka majka ne umanjuje tugu. Svakako osećam kao da jedan deo mene fali.

RepublikaFoto: youtube.com/PINKBHCompany
Milić Vukašinović
  • Vukašinović je rekao da krivi sebe za ćerkinu smrt. U kakvom je sada stanju?

- Nema veće tuge nego da roditelj izgubi dete. Sve što je bilo u našoj moći mi smo uradili, pokušali smo i sa raznim klinikama i u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini, gde god smo čuli, gde god da je postojala šansa. Svakog dana mu govorim da ne sme da krivi sebe, ali on stalno ponavlja kako je mogao da uradi više, kako mu se više ne živi. Pokušavam da mu vratim volju, ali se iskreno ponekad uplašim da će dići ruku na sebe, pa se od njega ne odvajam.

  • Mnogo toga ste prošli, ali ste uspeli da tugu sačuvate za sebe.

- Ljudi mnogo toga ne znaju. Sa čim smo se mi borili zadnja dva meseca, bilo nam je teško, ali na nama to niko nije video. Svi se preispitujemo i ja se pitam da li sam mogla ovo ili ono, to je strašan teret.

  • Svi povezuju drogu sa rokenrolom. Da li je Milićev stil života mogao da utiče na Majine izbore?

- Ja sam osam godina sa Milićem i osam godina se krećem u društvu rokera i sve je to pitanje stava i imaš pravo da biraš svoj put. Milić je dokaz da konzumiranje narkotika nema veze sa rokom, on je sve to probao i ostavio, on je izabrao da živi, ti imaš šansu u životu.

  • Kako su izgledale njene krize?

- Ona je bila u psihičkoj krizi jedan duži period, ja sam pokušavala da je izvadim iz toga i da joj objasnim da mora da ostane čvrsta, da ostane trezne glave da to izdrži.

  • Da li je presudilo to što su joj oduzeli decu?

- Mi smo deset dana pre toga bili s njom u Sarajevu, kompletno sredili stan, išlo se ka tome da ona ide napred, dali smo joj vetar u leđa da bi mogla i svoju decu da vrati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading