Dragana Mirković: ZBOG ČUTANJA IMAM PROBLEM SA ŠTITNOM ŽLEZDOM!

Autor: D. L.

Zabava

27.08.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Mirković vešto izbegava sukobe i svađe, što s kolegama što s bliskim ljudima, a kako je tip osobe koja sve drži u sebi, to se odrazilo na njeno zdravstveno stanje, pa sada ima ozbiljne probleme sa štitnom žlezdom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello, summer ????‍♀️♥️ #summer #relax #enjoy

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Jun 30, 2018 at 11:30am PDT

Dragana je za Srpski telegraf otkrila da se uvek sklanja od sukoba i da se divi osobama koje sve što misle kažu, reaguju i sve odmah izbace iz sebe, pa bi i sama volela da je takva.

Dragana: Divim se ljudima koji svim silama brane svoj stav, ja, po svemu sudeći, nisam takva

- Kada sam u situaciji da moram da se svađam ili raspravljam s nekim, nekako se odmah povučem i sve prećutim. Nisam tip osobe koja je svađalica, dok se, s druge strane, divim ljudima koji sve odmah kažu i ništa ne drže u sebi. Ja sam zbog tog silnog ćutanja sama sebi upropastila zdravlje i sad imam velike probleme sa štitnom žlezdom. Neko sam ko veruje u pravdu i verujem da se svakome sve vraća po zasluzi. Nisam osvetoljubiva i nikome ne želim ništa ružno. Divim se ljudima koji svim silama brane svoj stav, ja, po svemu sudeći, nisam takva i to ne umem. Naravno, ne prećutim uvek sve, ali ako ne možemo normalnim dijalogom da rešimo nesuglasice, nikakva rasprava neće pomoći, naprotiv - rekla je pevačica.

Inače, Mirkovićeva je u petak najavila veliki solistički koncert u Leskovcu u okviru Roštiljijade, koja se ove godine održava 29. put po redu u ovom gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading