DOKAZ: PRESUDA HRVATSKOG SUDA KOJOM JE SEVERINI ODUZETO STARATELJSTVO NAD SINOM

Autor:

Zabava

24.08.2018

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta se buke diglo poslednjih dana oko novih eksplicitnih fotografija estradne umetnice Severine Kojić - posle porno priloga koji je preplavio Balkan pre 14 godina, popularna Seve je još jednom oduševila poklonike svojom nagošću - dodirivanjem međunožja i pokazivanjem zamamnog poprsja. Međutim, stvari su se promenile u međuvremenu - Severina sada ima sina Aleksandra, pa bi njeno slobodno ponašanje itekako moglo da se odrazi na dete. Zbog toga je svakako zabrinut mališanov otac Milan Popović, ali i hrvatsko sudstvo, koje preduzima korake da osigura najbolje uslove za odrastanje deteta.

RepublikaFoto: youtube.com/Domace Emisije
Severina Kojić

Kako je Srpski telegraf već pisao, Županijski sud u Splitu poništio je prvostepenu presudu Opštinskog suda u Zagrebu, koji je Severini Kojić i Milanu Popoviću dodelio zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandrom, i dosudio da dete ubuduće živi sa ocem.

Sud je, između ostalog, naveo i da je Severina zloupotrebljavala činjenicu da dete živi s njom, pa je u situacijama kad ona lično nije mogla da se brine o detetu, tu brigu poveravala treći licima, iako je tužilac (detetov otac) izražavao i volju i želju da  se o njemu brine.

Napomenuto je i da je sud stekao utisak da je pevačici "uspeh" u postupku bitniji od stvarnih interesa deteta...

Mi vam sada predstavljamo dokaz - presudu Suda kojom je Severini oduzeto starateljstvo nad sinom, čije vam delove prenosimo:

Foto: Srpski telegraf

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rads

24.08.2018 20:03

Ovaj otac je bas zloban. Ako odvoji dete od majke, bice strasno za isto dete. Popovic se samo inati.