Muž Verice Rakočević začepio usta hejterima

Autor:

Zabava

22.08.2018

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je poenta teksta koji je napisala Verica Rakočević nešto sasvim drugo, mnogi su od svega samo pročitali kako je uspešna modna kreatorka pobrojala svoje stanove!

 

Komentari su naravno, pristizali sa svih strana, a bilo je i onih koji nisu bili nimalo prijatni za Vericu. Njen suprug se iznervirao, pa je osetio potrebu da se obrati svima koji su kometare davali, a i onima koji u tome nisu učestvovali. 

 

- Osećam da nacija očekuje da i ja nešto kažem, evo da kažem... Sve vas j**** u debilne komentare ko i kako izgleda i ko bolje izgleda. Mozgovi su ozbiljno sj***** kad se sve svodi samo na tu priču,. Više uopšte nije bitno šta ko radi i koliko vredi nego SAMO KAKO IZGLEDA - napisao je Veljko Kuzmančević i dodao:

- Ne j*** više niko da nešto pametno pročita, nauči, sazna... Što se mene tiče... aj u k****, od sada se obraćam samo svojim notama. Ko razume, super... - zaključio je Veljko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading