TRUDNA VELJKOVA BIVŠA!

Autor: alo.rs

Zabava

21.08.2018

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Ana Cakić i Predrag Rajković, golman fudbalske reprezentacije Srbije, izgovorili su sudbonosno "da" početkom avgusta, a kako "Alo!"saznaje, mladi par će uskoro dobiti prinovu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️ Je t’aime. @rajkovicpredrag ♥️

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Aug 17, 2018 at 11:35am PDT

 Ana i Predrag su radosnu vest saznali pre veridbe i svadbe, ali su na sve načine pokušali da je sakriju od javnosti, kaže dobro obavešteni izvor.

 

- I Ana i Predrag su presrećni što će za nekoliko meseci postati roditelji, a radosnu vest su otkrili neposredno pred veridbu, dok su bili u Izraelu. Tačno je da ih je beba preduhitrila, ali neosporno je i da je Predrag želeo da se oženi Anom od samog početka veze, jer je odmah znao da je ona savršena žena za njega - kaže izvor i objašnjava da je fudbaler veoma srećan što će postati tata i da svoju izabranicu drži kao malo vode na dlanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Slucajnost je potpis Boga , kada zeli da ostane anoniman.” ♥️? @rajkovicpredrag

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Aug 20, 2018 at 11:15am PDT

- Ana je u ranoj fazi trudnoće, kada se još ne zna pol deteta, ali njima je najvažnije da se beba zdravo razvija. Buduća mama lepo podnosi trudnoću i nije hirovita, ali bez obzira na to, Predrag se trudi da joj ispuni i najmanju želju. Svakodnevno je obasipa malim znacima pažnje, a već su počeli da smišljaju imena za bebu. Ana, naravno, želi da dobije devojčicu, dok Predragu nije važno da li će dobiti sina ili ćerku. Iskoristili su nekoliko slobodnih dana koje fudbaler ima pre početka sezone, te su otišli na medeni mesec u Grčku, a nakon toga su se vratili u Tel Aviv, u kojem naš golman igra već nekoliko sezona - kaže naš izvor i dodaje da mlada manekenka uživa u trudnoći i da se potpuno posvetila privatnom biznisu, koji je razvila sa suprugom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am Yours and You’re mine ??♥️

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on Jun 20, 2018 at 11:27am PDT

- Nakon što je saznala da je u drugom stanju, Ana je odlučila da pauzira manekensku karijeru i uživa u trudničkim danima. Vodi računa o tome da jede zdravu hranu, ali i da bude fizički aktivna. Međutim, posao joj i dalje nedostaje, pa se posvetila modnoj liniji, koju je sa suprugom osnovala - kaže izvor na kraju. 

Da podsetimo, za manekenku Anu Cakić javnost je prvi put čula kada je započela vezu sa Veljkom Ražnatovićem, sinom Cece Ražnatović. Veza nije imala srećan kraj, ali je Ana ubrzo našla svoju savršenu jaču polovina i skrasila je se pored golmana Predraga Rajkovića!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading