Milan Popović: SEVERININA GOLOTINJA SRAMOTI NAŠEG SINA!

Autor:

Zabava

21.08.2018

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs prvi je pronašao gole fotografije Severine Kojić koje su postavljene na jedan internet sajt. Pevačica je na slikama pozirala tako što je gole grudi isturila u prvi plan, a na jednoj slici je čak rukom dodirivala međunožje.

RepublikaFoto: e-stock/M. MARKOVIĆ
Da li razmišlja o detetu kad se skida: Severina Kojić

Kako ovi postupci mogu imati uticaj na psihu njenog deteta, kontaktirali smo oca malog Aleksandra, Milana Popovića koji je izneo svoje mišljenje o celoj situaciji: 

 - Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kojeg tačno partnera je gospodin Petrović mislio kada je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? O kojim to navodno izgubljenim sporovima se radi? Protiv Tomice Petrovića se već vode dva kaznena dela za klevetu, upravo zbog izjava da sam ja navodno izgubio sudske sporove koji se vode sa Severinom. Fotografije koje su objavljenje su verovatno iz iste serije fotografija nastalih u 2014, kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za starateljstvo nad našim sinom i imali smo potpun prekid komunikacije i ja nisam mogao da imam ove fotografije. Smatram sebe izuzetno odgovornim roditeljem i zadnjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima  je majka mog sina gola u kompromitirajućim pozama, i za koje sam siguran da će dodatno osramotiti i uznemiriti našeg sina koji uskoro kreće u školu. Ja ga ne mogu, niti ka iko može , zaštiti od ruganja druge dece. 

RepublikaFoto: Printscreen
Milan Popović

- Ovu situaciju smatram za izrazito neodgovorno i nepromišljeno majčino ponašanje i to već drugi put u njenom životu. Ne znam da li ih je ona plasirala kako bi povratila nekadašnju popularnost, ili je to učinio neko drugi, ali ja sam zabrinut da će ovo da nanese ogromnu štetu i sramotu mom sinu kad mu jednog dana to netko pokaže - kaže Milan Popović za portal Republika.rs

Da podsetimo, Severina je 10. oktobra 2014. godine jednu od eksplicitnih fotografija koje su se našle na određenim internet sajtovima, a koje možete pogledati OVDE, objavila na svojoj društvenoj mreži Fejsbuk uz opis: "Ljubav iz Pariza", što je mnoge navelo na razmišljanje da je pevačica upravo nekom  svom sada već verovatno bivšem dečku koji živi u gradu "ljubavi" slala golišave fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading