Maja dala 10.000 evra za seksi guzu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Berović uvećala je zadnjicu u jednoj klinici u Istanbulu, a za novi izgled izdvojila je 10.000 evra. Kako Srpski telegraf saznaje, Maja je novu seksi guzu kupila početkom leta, neposredno pred izlazak novog albuma.

Foto: printscreen/.instagram.com/mayaberovicofficial
Maja Berović nekada i sada!

- Maja se podvrgla hirurškoj intervenciji uvećanja zadnjice u poznatoj Istanbulskoj klinici. Ona se na ovaj korak odlučila zbog činjenice da treninzima nije mogla da uveća guzu koliko je želela, a i morala je da snima spotove i kampanju za novi album, na kom je želela i zanosnu pozadinu. Zato je angažovala najboljeg hirurga u Turskoj i bukvalno za dan postigla željeni efekat - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Čim se probudila iz anestezije, Maja se osećala odlično. Nekoliko dana kasnije već je i nastupala

- Ona je želela guzu kao Kim Kardašijan, pa je doktoru čak donela i njenu sliku, a sa takvom zadnjicom je i napustila bolnicu. Operacija je trajala malo duže od sat vremena, a već po buđenju iz anestezije Maja se osećala odlično. Koliko je dobro podnela zahvat govori i to da je nekoliko dana posle povratka iz Istanbula imala nastup - završava priču naš sagovornik.

Kako dalje saznajemo, intervencija uvećanja zadnjice kojoj se pevačica podvrgla jedna je od najskupljih u estetskoj hirurgiji, budući da se radi o najkvalitetnijim filerima koje koriste i holivudske zvezde.

Inače, Maja je novu guzu premijerno pokazala publici na turneji u okviru promocije novog albuma "Viktorijina tajna", pa je tako muški deo publike na nedavnom nastupu u budvanskom "Top Hilu" ostavila bez daha kada se u polu-tanga trikou okrenula i pokazala nove obline.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Maju, ali je ona do zaključenja broja ostala nedostupna. Budući da je trenutno na odmoru, moguće je da je isključila mobilni telefon kako bi na miru napunila baterije za zimsku sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading