Milica Pavlović progovorila o KIJINOM I SLOBINOM RAZVODU!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

16.08.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom gostovanja u jednoj emisiji, Kristina Kija Kockar i pevačica Milica Pavlović su se upoznale i zbližile, a od tada jedna drugohj upućuju veliki broj komplimenata.

RepublikaFoto: e-stock
Proslavila rođendan, a Kija joj čestitala... Milica Pavlović

S obzirom na to da je Milici juče bio rođendan, Kija joj je javno čestitala putem svog profila na instagramu, što je pevačicu oduševilo. 

- Ona je izvanredna devojka i javno mi je čestitala, na svom Instagram profilu. Isto tako, dosta javnih ličnosti je to uradilo, i drago mi je zbog toga - izjavila je pavlovićeva, a potom se osvrnula na razvod Kije i Slobe.

RepublikaFoto: e-stock
I Milica komentarisala njihov razvod... Kija i Sloba

- Ne bih to komentarisala, iskreno. To je teška životna priča njihova... Nije prijatno nijedan razvod komentarisati. Ja sam dete razvedenih roditelja. Da me neko ne shvati pogrešno, apsolutno nemam nikakav problem sa tim. Ponosno to kažem, jer sam izašla iz te priče kao razumno, zdravo i srećno dete, ali verujem da to nije nimalo prijatna stvar - izjavila je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading