NINI SENIČAR ZATVORILI RESTORAN!

Autor: Alo.rs

Zabava

16.08.2018

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka i voditeljka Nina Seničar uživa u Crnoj Gori sa drugaricom Katarinom Radivojević o čemu su Srpski telegraf i Republika.rs prvi pisali, a za to vreme njoj je poreska uprava zatvorila restoran.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Dok Nina uživa sa Katarinom i Marijom Visković, u Beogradu joj zatvaraju restoran

Voditeljka je prošle godine sa partnerom otvorila kafić, odnosno restoran, ali kako nisu plaćali porez na bravu im je stavljen katanac. 

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Nije se zabrinula... Nina

Nina je odlučila da se baci u ugostiteljske vode i u novembru prošle godine kod Ušća otvorila restoran, tada je na otvaranju bilo mnogo poznatih ličnosti, ali objekat nije radio ni godinu dana. Naziv njenog restorana je "Ušće- Nacionalna klasa", a poznat je po dolasku brojnih poznatih ličnosti, ali sada će verovatno ostati zapamćen po tome što je poreska služba zapečatila njegova vrata:

-  Inspekcija je nekoliko puta dolazila, ali nijednom nisu uspeli da pričaju sa vlasnicima restorana. Na kraju je ipak restoran zatvoren jer, kako smo čuli, Nina i njen prijatelj suvlasnik ne plaćaju porez - rekao je jedan od zaposlenih na parkingu u blizini restorana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading