Veljko Ražnatović: TATA BI VIŠE VOLEO DA SAM DIPLOMATA!

Autor: storry

Zabava

15.08.2018

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, počeo je da se bavi boksom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Tamo daleko, gde cveta beli krin...” #trouble #tigerblood #ace

A post shared by ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Aug 15, 2018 at 3:56am PDT

Veljko je kao dete ostao bez oca Željka Ražnatovića Arkana, a sada otkriva šta je bila želja njegova oca.

- Iskreno, mislim da bi on najviše voleo da sam ja neki dipolmata, magistar ili tako nešto. Smatrao bi da mi je pametnije da završim tri fakulteta, ali takođe ne sumnjam da bi bio kranje ponosan na mene jer koji otac ne bio , a mene tek čeka veliki trijumf - rekao je Veljko.

Kako kaže želeo je da se oslobodi stereotipa "mamin sin" koji za sobom "vuče" već neko vreme, te je zbog toga izabrao borilački sport.

- Možda me je stereotip i naterao na jedan ovako zahtevan sport gde nema ni mame ni tate, ni babe, ni dede, već sam ulazim u ring i u tim konopcima se borim za život protiv drugo čoveka - priznaje Veljko. Privlači ga slava nakon dobijenog meča i misli da ništa ne može da nadmaši osećaj kada dvorana odjekuje njegovim imenom. Ne misli da njegovo imenovanje kao "Cecin sin" umanjuje njegovu ostvarenu pobedu.

- Ja jesam Cecin sin i od toga ne mogu niti želim da pobegnem. Ali takođe sam i Željkov sin i Anastasijin brat - rekao je Veljko za magazin "Story". Veruje da će doći dan kada će ga zvati njegovim imenom i prezimenom. Protiv predrasuda koje postoje oko njega povodom majčine popularnosti naučio je da se bori.

- To me je samo nateralo da još jače grizem. Sve loše komentare koje sam o sebi čuo ili pročitao koristio sam kao gorivo da nastavim dalje, da preguram teške momente - rekao je Ražnatović

Veljko veruje da će od ovog trenutka on samo napredovati još više jer je puno uložio i jer uz sebe ima porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading