USKORO NOVI VIDEO? Šaku ukrali TELEFON!

Autor: Leskovačke vesti

Zabava

12.08.2018

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Šako Polumenta poznat po eksplicitnim fotografijama, ali i video snimcima koje šalje devojkama, sad će možda ponovo biti u sličnom problemu, budući da mu je ukraden telefon.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Poludeo zbog telefona... Šako

Tokom sinoćnjeg nastiupa u Leskovcu, Šaku je ukraden skupoceni mobilni telefon što je on odmah prijavio policiji. A kako izvior sa mesta događaja tvrdi, pevač je bio očajan:

- Shvatio je da mu nema telefona u toku nastupa. Prekidao je s pevanjem nekoliko puta i obraćao se bendu, pa konobarima, ali bezuspešno. U jednom trenutku je čak uzeo mikrofon i obratio se publici pa ih molio da mu vrate mobilni:"Dajte ljudi, vratite mi telefon, nema smisla". Baš je poludeo, ne znam da li je imao neke snimke na telefonu, ali tvrdio je da je telefon skupocen - izjavio je izvor koji je prisustvovao Polumentinom nastupu. 

A da li je crnogorski pevač u svom telefonu imao snimke poput, sada već kultnog videa "Nedostaješ" koji je slao Mini Vrbaški, verovatno ćemo uskoro saznati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading