PEVAČICI RUŠE KUĆU U CRNOJ GORI!

Autor: Blic.rs

Zabava

12.08.2018

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od retkih koja je novac od svog rada ulagala u nekretnine je pevačica Nada Topčagić koja između ostalih ima i kuću u Crnoj Gori, međutm sada joj preti rušenje objekta.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nada Topčagić u problemu...

Nada, koja ima kuću u mestu Krašići, često tamo boravi sa suprugom Zlatkom Đorđevićem i sinom Mikicom, i upravo je zpočela sa renoviranjem. Međutim, nije daleko stigla kada su stigle vesti da će svi nelegalno izgrađeni objekti, među kojima je i Topčagićkina kuća, biti srušeni. 

- Vlasti su se ozbiljno upustile u to da reše problem nelegalne gradnje na primorju, a među nekretninama koje su na spisku rušenja je i kuća Nade Topčagić. Ona je dobila rešenje ali se pravi luda - navodi izvor.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Nada i Brena vole Crnu Goru...

Sdruge strane, Nada tvrdi da od tog rušenja nema ništa:

- Ma nema ni reči o rušenju kuće, mi smo u fazi renoviranja. Proces legalizacije je u toku. Mislim da Crna Gora ima prečih problema sa nelegalnom gradnjom od moje kuće. Gomila njih nije ni podnela zahtev za legalizaciju. Ma tamo je ludilo kada je bespravna gradnja u pitanju. Bila sam tamo mesec dana, nagledala radove renoviranja, a sada je sin Mikica preuzeo brigu o tome - ističe Topčagićeva koja nije propustila priliku da doda da je ona svoj novac i sve što ima, "krvavo" stekla:

-  Dok su se drugi sa estrede razbacivali, trošili pare na krpice, Nada je slagala “paru na paru” i kupovala nekretnine. Sada ubiram plodove svog poštenog rada. Svako ko peva zna koliko je to težak dinar i da si ceo život na točkovima i sa koferima. Koliko danas uzimaju para na tezgama ja bih imala pola Beograda. Nije normalno koliko se zarađuje danas kada je estrada u pitanju, evo sad imamo i te nazovi starlete. Pa to ima para ne zna šta će sa njima. Došlo je neko zlo vreme, svi su poludeli. U rijaliti ulaze da bi imali seks pred milionima, da bi zaradile neke pare. To sve gledaju njihove porodice i još navijaju za njih. Pare su ljude iskvarile načisto i bolje je nemati ništa - smatra Nada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading