ŠOU NA SVADBI KOŠARKAŠA: Umesto mladencima, torta stigla PEVAČICI!

Autor:

Zabava

11.08.2018

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj poznatih ličnosti danas je na svadbi poznatog košarkaša Tadije Dragićevića koji je rekao "da" svojoj devojci, manekenki Sandri Niketić.

Foto: instagram.com/tadione33
Oženio se Tadija, tortu dobila Milica...Dragićević sa bratom Strahinjom i mladom Tamarom Niketić

Sandra i Tadija napravili su veliko svadbeno veselje u prestižnom beogradskom hotelu, a kumovao im je proslavljeni srpski reprezentativac Miroslav Raduljica.

Među zvanicama, našli su se brojni košarkaši sa svojim suprugama, a s mladine strane gošća je i pevačica Milica Pavlović.

Foto: instagram.com/bojanajovetic
Svi bili zbunjeni... Milici stigla rođendanska torta

I dok su svi čekali mladenačku tortu, na jednom od stolova konobari su doneli jednu koja nije bila za njih. Mala torta iznenadila je sve svatove koji su bili zbunjeni, posebno jer nije bila ispred mladenaca, već ispred Milice.

Foto: instagram.com/bojanajovetic
Pevačica se zahvalila prijateljima... Milica slavi rođendan na svadbi

Mladenci su ubrzo objasnili svima da je Milica Pavlović danas rođendan i da su želeli i to da obeleže, a pevačica je ostala zbunjena i zahvaljivala se prijateljima koji ni na svoj najvažniji dan u životu nisu zaboravili na nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading