Brena tražila popust jer je VIP ličnost!

Autor: Z. S. Radulović - D. Lukić

Zabava

11.08.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović vrele avgustovske dane provode na Crnogorskom primorju, a nakon što su ručali u "Ribarskom selu", pevačica je gazdi lokala zatražila popust jer je VIP ličnost! Naime, dugonoga folk zvezda posetila je ovu popularnu destinaciju sa svojim mužem i nekoliko prijateljica, pa su svi zajedno uživali u kupanju i sunčanju, a Brena je koristila priliku i da zapliva sa delfinom.

 

La kampanela???‍♀️

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Aug 9, 2018 at 7:03am PDT

- Boba i Brena imali su veliku želju da posete "Ribarsko selo" dok su u Crnoj Gori, pa su gumenim brodićem stigli u jutarnjim časovima. Odmah po dolasku oduševili su se ljubaznošću kojom su ih obasipali tamošnji meštani, pa su odlučili da tu ostanu čitav dan. U najtoplijem delu dana rashlađivali su se u moru, a Brenu je posebno oduševio delfin koga svi na ovom mestu poznaju, pa je odmah uletela u vodu kako bi plivala sa njim. Za vreme ručka sedeli su u restoranu nadomak mora i za sve pare uživali u morskim specijalitetima. Eksperimentisali su sa hranom, pa su naručili jednu od najskupljih riba, koju su kuvari za njih pripremili na specijalan način. Kada su završili sa obrokom, zatražili su račun, a nakon što se konobar približio stolu, Brena je dobacila: "Ja sam mislila da zvezde imaju neki popust kod vas", što je u potpunosti zbunilo radnika, pa je pozvao gazdu restorana - priča naš dobro obavešten sagovornik i dodaje da je pevačica dobila flašu skupocenog vina od gazde jer su dogovorili kompenzaciju.

Račun u restoranu je bio oko 500 evra, što je za pevačicu očigledno bilo mnogo

- Kada su zatražili račun, koji je bio nešto veći od 500 evra, Brena je pitala da li će dobiti popust zbog toga što je posetila njihov restoran. Vlasnik restorana nije bio obavešten o tome da je zvezda kod njega u restoranu, a kako voli Brenu i njenu muziku, odmah im je izašao u susret. Brzo su se dogovorili, pa je pevačica ispromovisala "Ribarsko selo" putem društvenih mreža i izbacila niz fotografija na kojima se vide lepote ovog primorskog mesta nadomak Boke Kotorske. Pevačicine fanove je posebno oduševilo to što je na fotografijama u prvi plan istakla svoje izvajane noge, koje smatra najvećim adutom kada je njen fizički izgled u pitanju.

 

Delfin Kiki ??Radost ceo dan?#pazikomezavidis #akakoćuja #??❤️

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Aug 8, 2018 at 5:07pm PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading