BABA JOJ GA KUPILA: Ovako izgleda GLISER Sandre Afrike!

Autor:

Zabava

10.08.2018

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Afrika koja je osim po "vreloj" guzi i komercijalnim pesmama poznata i po dosetljivosti kojom je umirila poreznike kada su je pitali odakle joj novac za skupoceni auto i gliser, a ona izjavila da je dobila od babe iz Nemačke, sada je svoje plovilo i pokazala.

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera
Babina zaostavština... Sandra na gliseru

Sandra je u emsiji "Premijera" pokazala gliser, ali i neizbežnu guzu te otkrila kako ona provodi dane u Crnoj Gori u kojoj odmara pored brojnih nastupa:

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera
Sandra Afrika

- Gliser je idealan i kada sam onako, zaista dosta umorna i to... Onda prija, onako, kad si na brodu sam i kada nema nikoga, onako. I kada si zaista, onako... Tu možeš da se odmoriš - uspela je Sandra da poveže misao u rečenicu. 

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera
Ovde se uvek odmara...Afrika

Pevačica koja sada razmišlja o tome da se ostvari i kao majka, tvrdi i da nema dečka te nije spominjala vezu sa fudbalerom Vladimirom Volkovim sa kojim je nekoliko puta bila i uslikana. A kako izgleda da je fudbaler prošlost, Sandra se neće u skorije vreme ostvariti u ulozi majke. 

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera
Sandra sa bivšim dečkom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading