OTROVANA Katarina Grujić!

Autor: Blic.rs

Zabava

08.08.2018

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna mlada pevačica Katarina Grujić uživa na crnogorskom primorju gde ima i zakazane nastupe, međutim juče je doživela pravu noćnu moru.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
U Crnoj Gori je sve bilo svršeno... Kaća Grujić

Kaća koja je poznata po tome što uživa u dobroj hrani i posećuje samo najbolje restorane, juče je nakon ručka doživela strašan peh. Ona je sa drugaricom otišla na ručak u blizini Dubrovnika, a samo nekoliko sati nakon toga proživela je pravi pakao jer su plodovi mora koje je jela bili pokvareni.

- Kaća je bila sa drugaricama u jednom ekskluzivnom restoranu pored obale. Kako pevačica uživa u morskim specijalitetima, samo posećuje skupocene restorane. Ona nije mogla da zamisli da joj se trovanje hranom može desiti baš u takvom jednom restoranu. Nekoliko sati nakon ručka, Kaća je osetila oštar bol u predelu stomaka. Kako joj je bilo sve gore i počela je da povraća i preznojava se, drugarica ju je spakovala u auto i odvezla do obližnje bolnice. Put se nažalost odužio zbog gužve u saobraćaju i Kaća se baš mučila. Sve vreme se savijala od bolova - otkrio je izvor blizak pevačici.

Foto: printscreen/instagram
Otrovala se... Grujićeva

Zdravstveni problem, uzrokovao je nove nevolje za pevačicu:

- Smirila se tek kada joj je ukazana pomoć i kada su je sestre, nakon ispiranja želuca, priključile infuziju. Zadržali su je u bolnici nekoliko sati. Kako je to veče imala zakazan nastup, Kaća je shvatila da ne može da ga odradi jer se oseća slabo i malaksalo. Ona je sa gazdom lokala postigla razuman dogovor i pomerila termin, obavestila je fanove putem društvenih mreža, a sve ovo ju je veoma rastužilo i iznerviralo - zaključio je izvor.

Pevačica koja je proteklih dana plenila dobrim izgledom u Crnoj Gori, oporavlja se od ovog nemilog događaja, a potom će nastaviti s nastupima koje je zakazala i kojih ima veoma mnogo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading