POLICIJA PRETRESALA GLISER DADA POLUMENTE: Pevača umalo priveli na snimanju spota!

Autor:

Zabava

08.08.2018

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Dado Polumenta i Vlada Matović, nekadašnji član "Elitnih odreda" snimili su duetsku pesmu "Od Jadrana do Beograda" za koju su snimili visokobudžetni spot.

Foto: Promo
Imali peh na snimanju... Vlada i Dado

Naime, oni su za potrebe snimanja spota iznajmili privatni gliser sa koga je trebalo da snime najbolje kadrove Beograda. Ubrzo nakon isplovljavanja i početka snimanja, rečna policija ih je zaustavila kako bi ih legitimisala.

Tokom legitimisanja je ustanovljeno da niko nije imao dozvolu za upravljanje gliserom i u tom trenutku je nastao veliki problem. Policija je ubrzo zatim počela da pretresa sve učesnike u snimanju i pretražuje gliser ali kada je ustanovljeno da nema nikakvih sumnjivih predmeta, jedino što je ostalo je bilo da se napiše kazna za upravljanje bez dozvole.

RepublikaFoto: Promo
Pevaju od Jadrana do Beograda...Matović i Polumenta

Kazne za upravljanje gliserom bez dozvole se kreću i do 80.000,00 dinara i moraju se platiti u zakonskom roku. U trenutku zaustavljanja, gliserom je upravljao Vlada Matović koji je u jednom trenutku zamalo bio i priveden na saslušanje. Dado Polumenta i mladi pevač Limma su izbegli zakonsku kaznu.

 

Ode dozvola druze, cek koja dozvola ???? @vladamatovic @dado_polumenta

A post shared by L I M M A ™ (@limmaofficial) on Aug 2, 2018 at 1:39am PDT

Vladin menadžer Luka Dragić je potvrdio istinitost priče, kao i to da je cela situacija tokom legitimisanja i pretresa bila jako neprijatna. Takođe je izjavio da će kazna biti plaćena u najkraćem mogućem roku i da se snimanje spota završilo tek sutradan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading