BIKOVIĆ PRESREĆAN: 10 godina čekao da podeli kadar S NJIM!

Autor:

Zabava

06.08.2018

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković poslednjih godina zavredeo je titulu najperspektivnijeg mladog glumca kako u Srbiji, tako i u Rusiji, u kojoj je dobrim ulogama sebi prokrčio put. Međutim, jednu stvar celu deceniju nije uspeo da ispuni, sve do sada.

RepublikaFoto: ST/D. Ostojić
Postao veoma popularan... Miloš Biković

Opšte je poznato da je, možda, najzaslužnija osoba za uspon Bikovićeve karijere, glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić koji ga je angažovao u, sada već, kultnom filmu "Montevideo, Bog te video" za ulogu Aleksandra Tirnanića koja ga je proslavila.

 

#Aleksandar #Tirnanic #Tirke #nekad_i_sad <3333 #montevideo #yolo <3333 #love #milos #bikovic

A post shared by T.M. (@maravickaa2) on Jan 25, 2015 at 11:37am PST

Međutim, iako je Miloš žarko želeo da se na filmu pojavi sa Bjelom, to se godinama nije ostvarivalo, sve do sada. Ovoga puta njih dvojica zajedno igraju u filmu "Južni vetar" što je Bikovića veoma obradovalo:

RepublikaFoto: Promo
Prvi put glume zajedno... Bjelogrlić i Biković

- Sa šefom nad šefovima. Prvi put s Bjelom u kadru. Dva glumca . Poznajemo se već dugo, radimo zajedno skoro 10 godina. Evo tek sad, u filmu "Južni vetar", prvi put u kadru zajedno - napisao je mladi glumac.

Film "Južni vetar" Miloša Avramovića, biće premijerno prikazan 14. novembra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading