DOK JE OVACA, BIĆE I VUNE: Blogerka objavila CENOVNIK, BOLJE DA NE GLEDATE!

Autor:

Zabava

04.08.2018

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal epskih razmera nastao je u Hrvatskoj kada je popularna blogerka Sonja Kovač slučajno ili možda baš namerno objavila cenovnik usluga na svom instagram profilu. Sonja, koja je po vokaciji glumica, odlučila je da promeni poziv, te se posvetila blogu od kog, malo je reći, dobro zarađuje.

Foto: instagram.com/xoxosonjakovac
Objavila cene, ali za šta...? Sonja

Hrvatska blogerka koju na instagramu prati 300.000 ljudi, objavila je samo deo svojih usluga, a prema ovom cenovniku jedna njena objava na instagramu košta 950 evra. Popularni "giveaway", odnosno da neka firma preko njenog instagram profila putem jedne objave nekome nešto pokloni je malo više od 1.200 evra, dok je "ceo paket" usluga za tri meseca 8.500 evra.

Sreća vaša pa Sonja na ovu cenu daje popust, te će vas oglašavanje na njenom instagram profilu za tri meseca koštati tričavih 6.900 evra. 

Foto: instagram.com/xoxosonjakovac
Sramota ima cenu... blogerka Sonja Kovač ovo objavila na instagramu...

Cena objava za jedan mesec što podrazumeva jednu objavu za 30 dana košta 2.630 evra, a reklamiranje jednog proizvoda na njenom ju tjub kanalu je 870 evra. 

Kovačeva je, kao slučajno, objavila fotografiju, i ubrzo je izbrisala, ali ne dovoljno brzo da bi ovo video ceo region. 

Osim bezobraznih cena za "maglu" koju prodaju, pitanje je da li blogeri plaćaju i porez na zaradu koja, složićete se, nije mala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading