Brena: Brisala sam Oliveru šoferku na kolima!

Autor: G. D.

Zabava

03.08.2018

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena teško je podnela smrt hrvatskog kolege Olivera Dragojevića, pa se prisetila momenta kada su se sreli zadnji put, ne sluteći da će biti i poslednji u ovom životu.

 

Ready for Slavi sou????

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Mar 22, 2018 at 2:03pm PDT

Folkerka je sa suzama u očima, ne preterano doterana, stala pred kamere TV Prve, gde je specijalno za emisiju "150 minuta" evocirala uspomene na legendarnog pevača koji je prošle nedelje preminuo usled duge i teške bolesti. Ova vest šokirala je celu estradu i malo ko je imao snage da progovori pred kamerama, ali ipak Brena se sa setom i tugom u glasu prisetila njihovog poslednjeg susreta na pumpi gde je ona želela da se našali, pa je uzela da mu briše prozore na kolima.

Videla sam ga na pumpi i htela da se našalim s njim, pa sam počela da mu brišem prozore. Tada me je prepoznao

RepublikaFoto: youtube.com/PlayPauze
Oliver Dragojević

- Poslednji put smo se videli negde u Skandinaviji, gde je bio na pumpi i sipao gorivo. Primetila sam ga, pa sam želela da se našalim. Došla je jedna devojka, koja mu je brisala staklo. Ja sam od nje uzela onu četku za brisanje stakla i našalila se s njim i počela da mu brišem prozore. Tu smo se prepoznali. Pozdravili smo se vrlo srdačno i svako je otišao na svoju stranu. Ja sa svojim bendom, on sa svojim, svako put svojih obaveza - rekla je Brena, koja kaže da će pamtiti samo lepe i vedre stvari.

- Saznanje da ga više nema bilo je za mene jako bolan trenutak. Kad sam se probudila ujutru i pročitala vest, znate kako, postoji veoma mali broj ljudi koje sam ja na neki način volela, cenila i poštovala, koji su otišli. Nekada ne postoje uopšte reči kojima vi možete da opišete neku emociju i poštovanje uopšte koje osećate prema tim ljudima. Jedan od njih je sigurno i Oliver Dragojević i nadam se da je na nekom lepom, boljem i mirnijem mestu. I da zna da je mnogo toga ostavio iza sebe - rekla je Brena sve vreme pokušavajući da nađe prave reči, koje bi opisale njenu tugu i bol zbog odlaska kolege koji je muzičku karijeru započeo u staroj Jugoslaviji kada i ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading