(FOTO, VIDEO) Katarina i Nina pršte od oblina!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najzgodnijih srpskih glumica Katarina Radivojević uhvaćena je na plaži u Kamenarima sa popularnom voditeljkom Ninom Seničar i koleginicom iz Crne Gore Marinom Vicković.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Katarina Radivojević, Marina Vicković i Nina Seničar

Paparacao Srpskog telegrafa uslikao ih je uoči 2. avgusta na obali mora dok su u bikiniju uvežbavale svoje uloge za predstavu "Pogledi", prve na repertoaru, koja se posle 13 godina igra u okviru starogradske tvrđave Citadela u Budvi. Kako saznajemo, Nina je specijalno zbog ove prilike i doputovala iz Los Anđelesa na Crnogorsko primorje, a kako se ove tri dame i privatno druže, rešile su da spoje lepo i korisno, te da u pauzama od vežbanja teksta malo vežbaju i telo.

 Katarina: Nas tri se inače i privatno družimo, pa zato obaveze možemo da uskladimo sa uživanjem

- Našle smo se u sredu, svaka je bila na drugoj strani sveta. Predstavu nismo igrale mesec dana, pa smo iskoristile priliku da obnovimo tekst i da se što bolje spremimo. U principu, mi smo već jako spremne, a ovo je samo dodatno uvežbavanje. Ovo je prvi projekat moje neprofitne organizacije za širenje srpskog jezika i kulture u Americi Balkan spirit. Nas tri se inače i privatno družimo, pa zato obaveze možemo da uskladimo sa uživanjem i da organizujemo probe i na plaži - rekla je Radivojevićeva za Srpski telegraf, a zatim se osvrnula i na svoju fizičku spremu:

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Nina Seničar

- Treniram koliko mi obaveze dozvole, ali se trudim da to bude bar tri puta nedeljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading