Mafijaši s juga tukli Darka zbog duga!

Autor:

Zabava

03.08.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija traga za audijem A4 i četvoricom mladića koji su pevača Darka Lazića i njegovog menadžera Miljana Vračevića napali preksinoć oko 22.45 u naselju Umčari u Grockoj, gde su se u Ulici 27. marta odigrale dramatične scene.

 

??????

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on May 25, 2018 at 9:04am PDT

 Nakon incidenta Darko Lazić i njegov vozač primljeni su na VMA, gde je nakon ukazane pomoći pevač dao izjavu policiji. Kako saznajemo iz policije, pevaču su sačekušu pripremili kriminalci sa juga Srbije koji su već poznati po brojnim prekršajima.

Naime, kako izvor tvrdi, do obračuna je došlo zato što se Lazić zamerio opasnim momcima jer se nije pojavio na tezgi koja je zakazana upravo na jugu Srbije.

Darko: Dobro sam, odmaram. Sad mi treba mir, hvala vam što razumete u kakvoj sam situaciji

- On je imao dogovorenu svirku još pre mesec dana, kada je uzeo i kaparu. Međutim, Darko se nije pojavio na zakazanoj tezgi, što je krimose izludelo, pa su mu poslali mladiće koji su bili opomena da se više ne šali s njima i da dogovor mora da se ispoštuje. Iako postoje navodi ko stoji iza nemilog događaja, policija prvo mora da pronađe izvršioce, da bi se došlo do naručilaca - rekao je dobro obavešten izvor.

Do obračuna je došlo na privatnom veselju jedne porodice u ovom naselju gde je pevač bio angažovan. Lazićevom BMW put je preprečio automobil iz kojeg je izašlo nekoliko napadača. Pevaču i njegovom vozaču Miljanu Vračeviću naredili su da izađu, a zatim ih isprskali suzavcem. Jedan od napadača je potom potegao pištolj, ali mu je Darkov vozač odgurnuo ruku, pri čemu je oružje opalilo. Još jedan metak ispaljen je u vazduh, nakon čega su dvojica napadača išutirali Lazića, kao i njegovog vozača i pobegli. Darko i Miljan su se na česmi u obližnjem dvorištu prali od suzavca kojim su bili poprskani. Nakon drame, Darko i Vračević su završili na VMA, a rano jutros su pušteni pošto su im isprane oči jer su se žalili na bolove, saznajemo iz policije.

Inače, Lazić je, nakon što je zbrinut na VMA, dao izjavu policiji povodom toga što se dogodilo. On je rekao da su njegovom automobilu BMW prišla dvojica muškaraca, da su tražili da izađe iz vozila i da su ga tukli rukama i nogama po telu, kao i da ne zna razloge napada. Policija je na mestu napada našla jednu čauru od ispaljenog metka.

 

?????♥️

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Apr 6, 2018 at 3:00pm PDT

- Sa mnom u automobilu bio je i Miljan Vračević, kog je jedan od napadača udario drškom pištolja nekoliko puta po glavi. Kako bi se od njih odbranio, on je napadača udario po ruci i tada je pištolj opalio. Jedan od muškaraca koje ja ne poznajem, kako bi nas uplašio, pucao je u vazduh - objasnio je Lazić.

Kontaktirali smo sa Darkom kako bismo proverili ove navode, a on nam je kratko rekao:

- Dobro sam, odmaram. Sad mi treba mir, hvala vam što razumete u kakvoj sam situaciji - poručio je Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading