Evo kad i gde će biti sahranjen Oliver Dragojević!

Autor: D. L.

Zabava

31.07.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni hrvatski muzičar Oliver Dragojević sutra će biti sahranjen u rodnom mestu Vela Luka na Korčuli, a ispratiće ga i 500 brodića s ostrva Hvar i Vis.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal
Oliver Dragojević

U Narodnom pozorištu u Splitu pevaču je danas održana komemoracija, a njegove kolege, prijatelji i brojni Splićani okupili su se i u suzama uputili poslednji pozdrav maestru, kako su ga nazivali. Aplauz koji je trajao nekoliko minuta bio je posvećen ovom muzičkom bardu, a svi u sali, uključujući i hrvatski državni vrh - predsednicu Kolindu Grabar Kitanović, premijera Andreja Plenkovića i mnoge druge istaknute ličnosti tamošnje javnosti, uputili su Dragojeviću poslednji pozdrav njegovom pesmom "Vjeruj u ljubav".

 Slavni muzičar će danas biti sahranjen u rodnom mestu Vela Luka na Korčuli

Jedan od Oliverovih najbliskijih kolega Zlatan Stipišić Džiboni održao je dirljiv govor na komemoraciji ne uspevši da zadrži suze zbog smrti prijatelja.

Inače, u ponedeljak je pevač posthumno proglašen za počasnog građanina Splitske županije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading