TRUDNU PRIJU NAPAO REPER: Buba Koreli OPSOVAO pevačicu!

Autor:

Zabava

31.07.2018

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na festivalu koji se održava u inostranstvu gosti će biti trenutno najaktuelniji muzičari, Aleksandra Prijović, Aca Lukas, reper Rasta i dvojac Jala Brat i Buba Koreli. Međutim, ovaj sastav izvođača se izgleda ne dopada jednom od repera iz Bosne i Hercegovine.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Trenutno popularni...Jala Brat i Buba Koreli

Najavljujući festival na svom profilu na instagramu, Buba Koreli, inače poznat po svojim vulgarnim opaskama i konfliktima sa kolegama, "potkačio " je Aleksandru koja će na predstojećem festivalu biti jedini ženski izvođač pored njih dvojice, Lukasa i Raste:

- Samo mi je ova u sredini malo nepotrebna, al' haj, mora i neka pi**a bit' tu! - uvredio je Buba pevačicu, a onda je dobio i kaznu za ovu izjavu. Naime, Aleksandrini fanovi ostrvili su se na njega, pa su ga zasuli pogrdnim komentarima.

Foto: instagram.com/BubaColrelli
Zar tako dami...? Buba opsovao Aleksandru

S druge strane, gospođa Živojinović se verovatno nije mnogo potresla jer ne samo da zauzima centralno mesto na ovom plakatu, već je i daleko popularnija od poznatog dvojca. A osim toga trenutno proživljava najlepše dane svog života, budući da je saznala da će postati majke, te joj Buba verovatno nije ni na kraj pameti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading