SAHRANJENA ĆERKA MILIĆA VUKAŠINOVIĆA!

Autor: Expres.ba

Zabava

30.07.2018

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Vukašinović Avdibegović (35), ćerka proslavljenog rokera Milića Vukašinovića, koja je preminula prošlog utorka, danas je sahranjena u Sarajevu.

RepublikaFoto: facebook.com/Maja Avdibegović
Sahranjena ćerka poznatog rokera... Maja i Milić
RepublikaFoto: Expresstabloid.ba
Obred je obavljen u Sarajevu... prijatelji i članovi familije oprostili su se od Maje

Ovom obredu su danas prisustvovali Milić Vukašinović sa suprugom Suzanom, kao i Majina majka Vera, a sahrana je obavljena na gradskom groblju Bare.

Veliki broj Majinih prijatelja, kao i članovi familije Vukašinović izjavljivali su danas saučešće ožalošćenoj porodici. Proslavljeni roker ćerki Maji uputio je poslednje reči, a njegovo obraćanje mnogima je izmamilo suze:

- Zvezda tatina mogla je da dotakne nebo svojim talentnom, visprenošću i harizmom. Ali nalažost nije joj se dalo. Izabrala je krivo nebo i pogrešnu sreću, zato je sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji dilema, bol najjače boli kada suza nema. Sada užasno želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, zvezdo tatina - kazao je Vukašinović na ćerkinom grobu. 

Foto: Expresstabloid.ba
Milić sa suprugom Suzanom na groblju...

Maja Avdibegović pronađena je mrtva u svom stanu u Sarajevu, a prema prvim informacijama, uzrok smrti je navodno prevelika doza lekova ili narkotika.

Maju je u stanu u sarajevskom naselju Jezero pronašla prijateljica koja je odmah pozvala Hitnu pomoć, ali joj nažalost nije bilo spasa.

Maja je i 1. juna ove godine pokušala da izvrši samoubistvo tako što je žiletom prerezala vene u kupatilu. Nakon toga, zadržana je na psihijatriji, ali je govorila za domaće medije o tome da krivi oca za većinu loših stvari koje su joj se dogodile u životu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading