ĆERKA ZORICE BRUNCLIK SMUVALA PEVAČA!

Autor:

Zabava

28.07.2018

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se Zlata Aranđelović, ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša ne bavi javnim poslom, veoma često je u medijima, a do sada ju je uglavnom mama spominjala kao svoju stilistkinju. Ovoga puta u centru pažnje našla se zbog veze sa mladim pevačem.

 

 

Naime, nakon veze sa Jovanom Jocom Stefanovićem u koju se kasnije umešala i Zorica, o Zlatinom privatnom životu nije se mnogo znalo, a sada se pojavila informacij da je u vezi sa pevačem koji se ranije takmičio u "Zvezdama Granda".

RepublikaFoto: instagram.com/milossvujanovic
Miloš Vujanović

Reč je o Milošu Vujanoviću, a da su u vezi potvrdio je mladi pevač koji je najpre objavio crtež njih dvoje na svom profilu na instagramu, a potom i priznao sve. Osim toga, sumnju da su u vezi probudila je činjenica da su se oboje našli u isto vreme na istoj plaži u Italiji na kojoj su se pojedinačno fotogrfaisali.

 

 

 

 

Summer mood ?

A post shared by Miloš Vujanović (@milossvujanovic) on Jul 6, 2018 at 7:08am PDT

 

Miloševo priznanje usledilo je nakon jedne zajedničke objavljene fotografije na Instagramu, mladi pevač je na pitanje "Da li ste u vezi?", odgovorio:

- Sve je jasno! Jesmo!

Republika
Odabrala zeta... Zorica

Interesantno je da je tokom njegovog takmičenja u "Zvezdama Granda" upravo Zorica sedela u žiriju:

- Možda će vama biti smešno, ali ja sam glasala za onog koga bi pre volela da vidim za zeta! - rekla je folk zvezda Zorica Brunclik kada je glasala za Miloša, a to joj se očigledno i ostvarilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading