Suzana: Čekamo rezultate obdukcije!

Autor: D. L.

Zabava

27.07.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga bivšeg bubnjara Bijelog dugmeta i frontmena Vatrenog poljupca Milića Vukašinovića Suzana Vukašinović viđena je juče u Sarajevu ispred Opštinskog suda kako čeka rezultate obdukcije.

Naime, nakon što je njena ćerka Maja Avdibegović (35) izvršila samoubistvo u sredu posle ponoći, Vukašinovići su van sebe jer nijednog trenutka nisu pomislili da će do ovoga doći kada su se poslednji put videli. Prema preliminarnim rezultatima i nakon detaljnog spoljašnjeg pregleda tela, utvrđeno je da je uzrok smrti, po svemu sudeći, predoziranje narkoticima i lekovima.

Suzana se ispred zgrade suda u Sarajevu pojavila u crnini vidno iscrpljena i uznemirena

- Suzana se ispred zgrade suda pojavila u crnini vidno iscrpljena i uznemirena. Nije bila u pratnji svog supruga Milića iako su sve vreme zajedno i ne odvajaju se jedno od drugog od kada su stigli u Sarajevo. Sve vreme je držala cigaretu u ruci i sa nestrpljenjem čekala rezultate, koji će tek sve obelodaniti - priča naš dobro obavešten izvor. S druge strane, Suzana nije želela puno da komentariše čitavu situaciju.

RepublikaFoto: e-stock/S.JOVANOVIĆ
Žena Milića Vukašinovića, Suzana Vukašinović

- Još uvek čekamo detaljnije rezultate obdukcije, to je sve što mogu da kažem zasad - rekla je Vukašinovićeva.

Da podsetimo, Maja je 1. juna ove godine sebi pokušala da oduzme život, pa je žiletom prerezala vene u kupatilu. Tada je spasena brzom reakcijom ekipe Hitne pomoći, a iako je izgubila previše krvi, prevezena je na psihijatrijsku kliniku, gde je podvrgnuta posebnom medicinskom tretmanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading