KOMŠINICA O SMRTI MILIĆEVE ĆERKE: Maja je strašno patila ŠTO SU JOJ ODUZELI DECU!

Autor: Avaz

Zabava

26.07.2018

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka proslavljenog muzičara Milića Vukašinovića, Maja Avdibegović, izvršila je prekisnoć samoubistvo. Prema preliminarnim rezultatima i vanjskog pregleda tela, utvrđeno je da je najverovatniji uzrok Majine smrti predoziranje lekovima. A kako se spekuliše, Milićevu ćerku je u stanu u sarajevskoj ulici Jezero, pronašla drugarica koja je odmah pozvala Hitnu pomoć.

Foto: facebook.com/Maja Avdibegović
Uz oca je imala težak život... Milić sa ćerkom Majom

Stanari iz ulaza u kojem je stanovala nesretna Maja ispričali su da su je poslednji put videli u nedelju, 22. jula i da je bila vedra i optimistična.

- Nije mi ništa sumnjivo bilo, nije se ponašala čudno. Primetila sam samo da je sva natečena pa sam pomislila da je trudna. Znam da je imala novog momka koji je mlađi od nje. Mislim da je trebalo da idu na more. Kad sam je pitala je li u drugom stanju, kazala mi je: „Nisam, otičem od lekova koje uzimam“. Znam da je govorila istinu jer znam da je bila pod jakom terapijom. Bila je drago dete i volela sam je. Imala je težak život. Čula sam da su u njenoj krvi pronašli veliku količinu jakih i različitih lekova - rekla nam je uplakana Majina komšinica.

Foto: printscreen/facebook.com/maya.avdibegovic
Nije joj bilo spasa... Maja Avdibegović

Rekla je još da je Maja volela svog oca i da joj je teško padalo što je ostala sama s majkom Verom u stanu koja boluje od multipla skleroze. Ipak, najteže joj je padalo to što je odvojena od dvojice sinova, koji se nalaze u SOS Dečjem selu na Mojmilu.

RepublikaFoto: facebook.com/Maja Avdibegović
Patila za decom... Maja sa ocem Milićem i sinovima

Podsetimo, Maja se 1. juna ove godine pokušala da se ubije, kada je žiletom prerezala vene u kupatilu. Tada je spasena pravovremenom reakcijom ekipe Hitne pomoći iako je poprilično iskrvarila i prevezena je na Psihijatrijsku kliniku, gde je lečena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading