OTKRIVAMO: Nataša besna, nije pogledala Luku!

Autor:

Zabava

26.07.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Lazukić juče se sastao sa suprugom Natašom Bekvalac u Centru za socijalni rad gde je video ćerku Katju.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Jedva je dočekala da ponovo uzme ćerku u naručje... Nataša

Kako saznajemo, Nata nije ni videla Luku, već su mu dete na pola sata uručili radnici iz centra. Sud je odredio da otac sredom ima pravo da provede trideset minuta sa bebom i to će ubuduće raditi svake srede.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Brzo je unela Katju u auto... Nataša

- Lazukić je stigao na motoru deset minuta pre Nataše, a tačno posle pola sata pevačica je odvela dete kući. Nata je bila prilično neprijatna i nije želela uopšte da se susretne sa Lukom. Nata je nosila tamne naočare koje nije skidala. Sve vreme je gledala na sat i izgledalo je kao da Luki meri vreme koje je on imao da provede sa ćerkicom. On je bio prilično potresen. Nije ispuštao dete iz zagrljaja, činilo se kao da će svake sekunde da zaplače - kaže naš izvor koji se našao na licu mesta.

Sve vreme je gledala na sat i izgledalo je kao da Luki meri vreme koje je on imao da provede sa ćerkicom. On je bio prilično potresen. Nije ispuštao dete iz zagrljaja

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Došao 20 minuta ranije... Lazukić

Prema odluci suda, Luka Lazukić, koji je u noći između 13. i 14. aprila pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac, ima pravo da viđa njihovu petomesečnu naslednicu Katju samo u prostorijama Centra za socijalni rad, u prisustvu socijalnog radnika.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Željno iščekivao da vidi ćerku... Luka

- Da se ona pitala, ona bi njemu totalno zabranila bilo kakav susret sa detetom. Muka joj je od pomisli da je u njegovoj blizini i da mora da ga sretne ili vidi. Još uvek se bori sa traumama koje joj je naneo u noći kada je došlo do svađe i navodnog prebijanja. Počela je da živi normalnim životom i svaki susret sa Lazukićem je vraća na momente kojih ne želi da se seća. Ipak, Nataši je važno da njena ćerkica Katja izrasta u normalnu devojčicu, pa ne želi da ona oseti bilo kakve neprijatnosti. Sve ovo prošla je sa starijom ćerkom Hanom u vreme kada se rastajala sa prvim mužem Dačom Ikodinovićem, pa zna kako treba da se ponaša i bude spremna na sve situacije koje donosi život samohrane majke - tvrdi izvor Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading