RAZVODE SE SEVERINA I MALI KEBA?

Autor:

Zabava

24.07.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Kojić već izvesno vreme planira da otkači Malog Kebu jer se tajno viđa sa jednim hrvatskim moćnikom, ekskluzivno otkriva Srpski telegraf.

Foto: instagram.com/severina
Zamerila se svekru, a onda počela da se viđa sa hrvatskim moćnikom... Igor i Severina

Naime, kako izvor iz Hrvatske blizak pevačici tvrdi, Kebina snajka uživa pored desetak godina starijeg biznismena iz Splita koji ima veze i s politikom.

- Severina i Igor već duže vreme imaju krizu u braku, jer se pevačica tajno viđa sa jednim ozbiljnim biznismenom i političarem, veoma uvaženim i poznatim u tamošnjim krugovima. Pevačica na sve načine pokušava da bez drame izađe iz odnosa sa Kojićem kako bi u potpunosti mogla da bude srećna sa moćnim Splićaninom, međutim, i sama zna kakav bi to odjek ostavilo u javnosti. Pogotovo što joj je Mali Keba u svakom smislu na usluzi, prati je na nastupima, sa kojih redovno objavljuje slike i snimke poput njenog menadžera, pomaže joj oko sina Aleksandra i pruža joj podršku u borbi koju vodi za starateljstvo sa detetovim ocem Milanom Popovićem. Tako da bi svakako naišla na osudu što ga je varala i na kraju otkačila - otkriva naš sagovornik iz Hrvatske.

Foto: instagram.com/severina
Kraj braka...? Severina

Nedavno se pronela vest da se Seve zamerila i svekru Draganu Kojiću, te da dva meseca nije kročila u njegovu kuću

S druge strane, nedavno se po beogradskim kuloarima pronela i vest da se srpska snajka Severina Kojić žestoko zamerila svekru Draganu Kojiću Kebi kada se nije pojavila na jednom porodičnom slavlju u njegovoj Loznici. Navodno, folker se tada smrtno naljutio što ga Seve nije ispoštovala jer nije želela da bude gost na okupljanju koje je on organizovao u rodnom mestu.

RepublikaFoto: instagram.com/dragankojickeba
Naljutila ga snajka... Keba

- Keba joj je tada odbrusio da njegovo slavlje možda nije na "njenom nivou", pa da zato izbegava njegovu familiju. Nakon toga Seve više nije kročila nogom ni u njegovu kuću na Bežanijskoj kosi - tvrde upućeni.

U prilog ovim navodima ide i činjenica da su Igor i Severina izostali sa sahrane Sinana Sakića iako su na njegovom oproštajnom koncertu na Tašmajdanu prošle godine bili među glavnim VIP gostima i uživali sa sve tata Kebom i mama Oljom. Veliko iznenađenje je bilo i kada se nisu pojavili na svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Navodno, Igor već dva meseca sam dolazi u Beograd kada želi da vidi roditelje, dok njegova supruga ostaje u Hrvatskoj.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Draganom Kojićem Kebom, ali nam se on nije javljao na telefon. A kada smo pokušali stupiti u kontakt sa Severinom preko njenog menadžera Tomislava Petrovića, on nam je zapretio tužbama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Teramaja

24.07.2018 11:07

Dugo joj je i potrajao. Baš se vezala.

jovan286

25.07.2018 08:33

Pa njoj nista neodgovara fufa ostaje fufa koliko hod da se trudi...nema ona moral za brak zao mi deteta...