(VIDEO) Lukasova bivša se oprostila od luksuza: Sonja se SREDILA ZA JAHTU, A SELA U ČAMAC!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako se razišla od Ace Lukasa pevačeva bivša Sonja Vuksanović se izgleda rastala i od luksuza!

 

Naime, ona vrele letnje dane sa ćerkama Sofijom i Viktorijom provodi na Crnogorskom primorju, a umesto u aktivnostima koje upražnjavaju turisti "na nivou" kao što se, bar dok je živela sa Lukasom, Sonja predstavljala, sada uživa poput običnih smrtnika u vožnji barkom, kojom se krstari i za svega 10 evra.

 

Vuksanovićeva u elegantnoj žutoj haljini s damskim šeširom na glavi zajedno sa ćerkama Sofijom i Viktorijom sela u skromnu barku kojom se krstari i za svega 10 evra

Tako ju je paparaco Srpskog telegrafa uslikao juče dok se sa svojim mezimicama ukrcavala na mali brod koji po promo cenama putnike vozi u oblizak Budve i njene okoline.

Istina, Sonja se sredila kao za jahtu, ali je u elegantnoj žutoj haljini s velikim damskim šeširom na glavi došla na pristanište i smestila sa Sofijom i Viktorijom na skromni brodić na koji jedva staje samo nekoliko osoba.

RepublikaFoto: Republika
Sonja Vuksanović u čamcu!

Inače, Vuksanovićka na društvenim mrežama i dalje fura fotke na kojima želi da pokaže kako uživa u izobilju i ispija koktele na plaži. Međutim, očito kad misli da je niko ne vidi, ponaša se sasvim obično i ume da se zabavi na moru onako kako svako sebi to može priuštiti.

Lukas: Ne provodim vreme s njima, ja sam u Budvi zbog nastupa

 

Stupili smo u kontakt s Lukasom, koji nije želeo da komentariše Sonjine nove aktivnosti jer je juče takođe došao u Crnu Goru zbog svog nastupa, te vreme nije provodio sa bivšom suprugom i ćerkom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading