Mira Škorić: Kija ne može da bude moja koleginica!

Autor:

Zabava

22.07.2018

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Škorić zapevala je sinoć na 57 Festivalu kulture mladih Srbije i oduševila građane ovog mesta u istočnoj Srbiji. Neposredno pre koncerta na kome je bilo 5.000 ljudi, Mira je pričala o svojim planovima, ćerki Milici, rijaliti zvezdama.

RepublikaFoto: Promo foto
Mira Škorić
  • Za početak kaži nam kako ti se svidelo u Knjaževcu?

-Ovo je prvi put da sam u Knjaževcu I drago mi je da sam bila upravo na Festivalu mladi. Zista mi je jako lepo ovde. Oduševljena sam. Odlični su domaćini.

  • Šta se dešava po pitanju tvoje karijere?

- Ja trenutno samo nastupam I padam u nesvest od nastupa. Izbacila sam singl, kreće promocija na jesen. Još jedna pesma I mnogo nastupa.

  • Da li ima razlike između ovakvih nastupa na trgovima I nastupa u klubovima?

- Ja volim koncerte, pogotovo na otvorenom. Ovo u Knjaževcu na otvorenom, bilo je sjajno iskustvo posle dužeg vremena. Ja sam bila spremna da za ove ljude ovde pevam celu noć. Oduševili su me Knjaževčani.

RepublikaFoto: Promo foto
Mira Škorić
  • Koja tvoje pesme ti nikada nisu dosadile da ih pevaš?

- Volim Strah od ljubavi, Manastir, Ista nam je tuga…Obožavam pesme koje su manji hitovi, publika odlično reaguje na te pesme. Nekada zaboravim I strofe starih pesama.

  • Vreme je dueta. Da li ćemo tebe uskoro ponovo videte u duetu sa nekim?

- Snimala sam duete sa najboljima. Sada je to trend, a ja se ne prilagođavam trendovima.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Stefan Đurić Rasta
  • Da li to znači da ti se ne dopada ono što snima Rasta I ostali?

- Ne ne, cenim to što radi Rasta I naši mladi reperi. Đus je moj drug, vidite koliko godina traje. Ja sam dosledna sebi. Ne bih sebe mogla da zamislim da repujem.

  • Kako ti se dopada duet Dragane Mirković I repera Vuka Moba?

- Odlično. Pesma mi se dopada. Mogla bih sebe da zamislim u takvom duetu.

  • Učešćem u format TLZP po ko zna koji put si dokazala da odlično imitiraš. Ko ti je najinspirativniji za imitacije?

- Zorica Brunclik mi je bila najinpriativnija, imala sam ideju da Kemiš bude na sceni sa mnom, ali u prethodnim sezonama TLZP već je bio gost.

  • Da li postoji pesme koju si odbila a kasnije je postala veliki hit?

- Odbila sam Kukavicu, Vesna Zmijanac je takođe odbila Kukavicu. Svejedno, ja je svakako pevam. Najviše volim da pevam pesme svoje kume Ane Bekute.

  • Tvoja ćerka se ne petlja u estradne vode I zanimaju je neke druge stvari. Kako si uspela da je usmeriš na pravi put?

- Uspešno je završila četvrtu godinu fakulteta Medicine. Ona je devojka koja živi svoj svet. Dokle bila manja uspevala sam da je prevarim za neko slikanje. Ja ne zameram ostaloj deci. Ima talentovane dece. Ćerka Mileta Kitića, Anastasija…Moja ćerka zna tri moje pesme od trideset godina karijere. Ona obožava Strah od ljubavi.

  • Danas nema ko ne snima pesme. Kako na to gledaš?

- Ja ne mogu sve da nazovem koleginicama. Zna se I u vašem poslu da je najteže opsatati. Ovo danas što se dešava je džungla. Savez udruženja mora hitno da reaguje. Ne treba sve svrstavati u isti koš. Sramota me je da mi neko kaže da je rijaliti zvezda tvoja koleginica. Kako može da bude moja koleginica?

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija Kockar
  • Evo, Kristina Kija Kockar je postala pevačica. Šta kažeš na to?

- Ja mislim da je to previše. Mislim da bi bilo mnogo lepše da se poruka iz rijalitija poslala za bolesnu decu. Ali narod bira ono što će da gleda. Ali te instant slave I to…

  • I ti si svojevremeno bila učesnica rijalitija…

- Ja sam bila u VIP velikom bratu I u  Parovima kao gost iznenađenje nekoliko dana. Bolje je organizovati humanitarne koncerte nego rijaliti. Toliko je bolesne dece kojima je preko potrebna pomoć. Nekoliko koncerata mesečno, svako će doći da pomogne bolesnima. Ja sam više za to, nego glasati za nekog favorite rijalitija.

  • Da li si gledala Zadrugu?

- Kako da nisam, to je nemoguće ne gledati. Ja volim Parove I kako produkcija sve radi I osmišljava. Ali ja samo kažem, previse je. Miljana Kulić mi je bila favorit u Zadruzi, a u Parovima Mladen I Gastoz, oni su moji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gagica

22.07.2018 19:40

Zasto je Mira toliko zavidna i zlobna?

Odgovori 23 3
Djordje

23.07.2018 08:21

Zavist je bolest. Ali ne boli i ne leci se.

Odgovori 12 1