ANA SEVIĆ SPAKOVALA KOFERE, DEČKA OSTAVILA U BUDVI!

Autor: Alo, Republika

Zabava

22.07.2018

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre samo nekoliko dana Anu Sević je ekipa "Republika.rs" i "Srpskog telegrafa" snimila u Budvi u društvu svoje ćerke Lorene i dečka Danijela Nedeljkovića. Međutim Ana je hitno spakovala kofere, vratila se u Beograd, a razlog je infekcija uva.

RepublikaFoto: instagram.com/anasevic85
Ana Sević

Dečko Danijel ju je ispratio na aerodrom, a on se potom vratio u Budvu.

- Ana se poslednjih dana na moru nije osećala dobro, pa je odlučila da potraži pomoć lekara. Požalila se na malaksalost, blago oslabljen sluh i intenzivnu bol koju oseti svakog puta kada dodirne ušnu školjku. Nakon detaljnog pregleda, doktor je konstatovao da je zaradila ozbiljnu infekciju uha. Prepisao joj je terapiju i strogo zabranio kupanje u bazenima i moru - kaže izvor za Alo i objašnjava:

- Ponadala se da će joj lekovi pomoći da brzo reši zdravstveni problem, ali se to ipak nije desilo. Kako su dani prolazili, Ani je bilo sve lošije, a u nekom trenutku je dobila i temperaturu. Dane je provodila u hotelskoj sobi, a Danijel se nije odvajao od nje. Pazio je na nju, donosio joj omiljenu hranu i svojski se potrudio da animira Lorenu, kojoj je teško palo što vreme provodi u hotelskoj sobi umeto na plaži - priča dalje izvor i dodaje da je Ana u nekom trenutku presekla i rešila da pre vremena završi odmor.

- Kada je shvatila da joj neće biti bolje, Ana je rešila da se vrati u Beograd. Spakovala je kofere, promenila datum leta, a Danijel je pokušavao da je ubedi da ostane. Međutim, kada je shvatio da će se brže oporaviti kod kuće, prihvatio je njenu odluku i odvezao je Anu i Lorenu na aerodrom u Tivtu.

Snimke ovog para iz Budve pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading