Goca Tržan SE SELI u Sloveniju

Autor:

Zabava

19.07.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Tržan ozbiljno razmišlja o preseljenju u neku drugu državu u komšiluku jer se, po svemu sudeći, umorila od estrade i gradske vreve.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove zvezde
Dozlogrdilo joj... Goca Tržan

Naime, Tržanka je trenutno u procesu veštačke oplodnje sa svojim mužem Rašom Novakovićem, pa razmišlja da se s njim i ćerkicom Lenom skući u neki mirniji kraj.

- Malo sam se umorila od velike gužve. Gde god da krenem to su zastoji i kolone. Stvarno mi je svega više preko glave. Sada sam u godinama kada mi je potreban mir. Ima toliko zemalja u okruženju koje su sređene, gde bez guranja možeš da šetaš ulicama. Saobraćaj im je regulisan odavno, a ne kao ovde. Tako da ozbiljno planiram da život nastavim u nekoj drugoj zemlji, recimo, Slovenija mi je super za život - rekla je Goca za magazin Star.

Tržanka: Malo sam se umorila od velike gužve. Gde god da krenem to su zastoji i kolone

RepublikaFoto: instagram.com/gocatrzan
Želi da skloni ćerku od svega... Goca i Raša

Inače, pevačicina drugarica koja je želela da ostane anonimna ispričala je da Tržanka nakon svega želi da skloni Lenu od torture koju doživljava od svojih vršnjaka, ali i medijskih natpisa koji se ne sklanjaju iz novina, a vezani su za njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića i njegovo ponašanje u javnosti.

- Tačno je da Goca planira da se iseli iz Srbije. Najviše bi zapravo volela da skloni Lenu od oca Ivana Marinkovića jer smatra da je on sramoti na svakom koraku. Koliko god pokušavala da je zaštiti od rijalitija i novinskih natpisa, dete je preko interneta izloženo svakojakim pričama i informacijama o svom ocu. Zato je odlučila da je skloni iz zemlje što pre. Ne želi da budu deo rijaliti-lakrdije - priča izvor blizak Tržanki. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
dezela

19.07.2018 11:45

Srecno ti bilo, ja sam zbog uredjenosti pobegla iz Slovenije pre 20 godina. Saobracaj uzas kao i u BG kad se spice, zimi *ranje kad zapadaju snegovi leti ako si u unutrasnjosti vlaga omore sparine, na moru obalu ionako pokupovali stranci, samo uzivaj. Jedno je kad gostujes tamo a drugo kad zivis svakodnevno. Srbija je najlepsa zemlja samo sto je ljudi kvare, svojim ponasanjem necinjenjem nepostovanjem zakona imate to sto imate. Skandinavske zemlje su bile u mnogo gorem haosu u kriminalu dok kaznama nisu ljude naterali da postuju red mada jos uvek ima izuzetaka. Goco moja, drzavu cine ljudi, ili je krase ili je kvare a ne aparati od kojih svi ocekujete da vam se sve na tasni servira. Tvoj izbor ali nemoj da se posle u Srbiju vracas brze nego sto iz nje odes. Mozes ti u nekom od Srpskih sela naci mir na nekom planinskom delu ne morate svi u gradove a sela u korov zarastaju.

Mile

19.07.2018 14:16

Srecan joj put. Obrukala se na sve nacine pa joj je mozda i bolje da se makne iz Srbije.

rada

19.07.2018 20:43

Putuj igumane i ne pitaj za manastir