JOVANA NIKOLIĆ MIŠKOVIĆ DONELA VAŽNU ODLUKU!

Autor:

Zabava

15.07.2018

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija "Premijera - Vikend specijal" još jednom je dokazala zašto je premijerna. Naime, nakon predstavljanja prve pesme Anastasije Ražnatović "Savršen par", svoju premijeru imala je i Jovana Nikolić Mišković.

Foto: Promo foto
Jovana Nikolić

Nakon duge pauze, Jovana je objavila novu pesmu "Dobar si", a gledaoci su imali priliku i premijerno da pogledaju njen novi spot. Jovana je na samom startu gostovanja rekla da je numeru radila Leontina Vukomanović sa kojom se odlično razume.

Meni je za te četiri godine nedostajalo samo stvaranje muzike i stvaranje pesama, rad i druženje sa ljudima... Imam sjajne prijatelje i saradnike i kada se ne bavim muzikom, logično je da se manje družimo. Moja sestra je prva čula pesmu i ona bolje od mene ume da prepozna koja je pesma bolja. Ona je ovu pesmu izabrala i išla sa mnom u Makedoniju i na snimanje spota, tako da joj hvala! - rekla je Jovana Nikolić Mišković.

Jovana je pričala i o glumcu Bred Pitu, a pevačica je istakla i da je njen novi singl prava ženska pesma, kao i da će u septembru, kad se vrati sa odmora, publiku obradovati još jednom, ali da duete sa koleginicama više ne planira, bar za sada.

a sam ukrstila glas sa osobom koja je bila meni najviše interesantna. To nema veze što se mi družimo, ja volim dobre vokale. Marija Šerifović je svakako najbolji vokal kod nas, zvanično potvrđeno, tako da sam ja tu svoju želju ispunila. Sada je red na mušku populaciju da se prebacimo. Imam već u planu jednu saradnju koja bi trebalo da bude na jesen ove godine. Biće interesantna, neobična i šokantna možda zato što je malo drugačiji stil muzike od onoga što ste navikli od mene - najavila je Jovana Nikolić Mišković u "Premijeri".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading