UGOJILA SE MAJA BEROVIĆ, stomak u spotu joj OGROMAN!

Autor:

Zabava

09.07.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Berović poslednjih godina puni svaki klub u kome nastupa. Muzički pravac kojim se vodi zaista joj je doneo veliku popularnost, a samim tim i puniji džep.

 

 

Da se baškari u luksuzu imali smo prilike da vidimo mnogo puta, od toga da  sada oblači garderobu najskupljih svetskih brendova, do toga da je spotove za svoje pesme sa novog albuma "Seven" snimala na egzotičnim plažama predivne Kube.

Majini fanovi su prepoznali njene afinitete te su je sinoć na nastupu u Velsu iznenadili velikom trospratnom tortom sa "Guči" dekoracijom. Pevačica nije krila oduševljenje pa se zahvalila svojoj publici i još energičnije nastavila dalje svoj nastup.

Foto: printscreen/instagram
A bila je baš fit... Maja

U svom tom izobilju izgleda da se Maja malo više opustila te je sebi dala "oduška" i kada su hrana i treninzi u pitanju, pa se vidno ugojila.

Iako je novi izgled pokušavala da sakrije u svojim spotovima, to joj ipak nije pošlo za rukom te joj je upravo u ekranizaciji jedne pesme stomak izgledao kao da je trudna, a možda zaista i jeste.

Foto: youtube.com/imperia
Maja Berović u "većem" izdanju

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading