Severina se osušila: SPADALE JOJ PANTALONE NA NASTUPU!

Autor:

Zabava

07.07.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić vidno je smršala, pa su joj tokom jednog nastupa sve vreme spadale pantalone koje je cele večeri pridizala i pridržavala ih rukama jer je bukvalno plivala u njima

Foto: Republika.rs
Plivala u pantalonama... Severina kojić

Kebina snajka nedavno je pevala u olimpijskom centru na Jahorini, gde se pojavila u prilično svedenoj odevnoj kombinaciji, kojom je pokušala da sakrije koliko je oslabila, ali izgleda da je postigla upravo suprotan efekat. Svi su primetili koliko se pevačica borila na bini da ne ostane bez pantalona.

Kebina snajka tokom celog nastupa pridizala kožne pantalone i pridržavala ih rukama jer je bukvalno plivala u njima

- Seve se osušila, a pošto je prethodno bila baš u top-formi, ne bi se reklo je želela da oslabi ovih dodatnih pet-šest kilograma. Pogotovo što se to toliko loše odrazilo na njen fizički izgled - kaže izvor kome se nije dopao prizor kako se pevačica pred publikom bori da zadrži garderobom na sebi.

Čak su joj i asistenti usred nastupa nameštali pantalone, koje su sve vreme spadale sa nje, ali ogromni nabori u predelu prepona i struka nisu mogli da sakriju koliko je nedostatak kilograma uništio njeno zgodno telo. Kako je i bluza na njoj visila, pevačica je na pola nastupa pozajmila mušku košulju od člana svog benda kako bi se cela zaogrnula da se više ništa na njoj ne bi videlo.

- Bolje je da je obučem ovo da nešto ne bi ispalo - rekla je Seve, koja je u pozajmljenoj košulji ostala do kraja nastupa.

Foto: Republika.rs
Bilo je evidentno da je smršala... Severina

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading