ZORICA DUKUĆ OBRUKALA MARINKOVIĆA

Autor: mediji, Republika

Zabava

05.07.2018

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica šeste sezone rijalitija Zorica Dukić "bacila je kosku" izjavom da je jedan učesnik "Parova", aludirajući na Ivana Marinkovića, izjavio da je bio u vezi sa gošćom emisije - Mis Svetlanom.

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Ivan Marinković

- Provela jesam vreme sa Ivanom Marinkovićem u rijalitiju... Međutim, nikada nisam bila ni sa jednim saigračem iz rijalitija. Svi moji muškarci bili su uspešni i ostvareni - rekla je Svetlana, na šta je Marinković dodao:

- Kao prvo, svojom izjavom ponizila si mene, što smatram veoma ružnim, a potom i moje saigrače prethodnom izjavom da smo "bezlični" - objasnio je takmičar.

Marinković je potom objasnio otkud se njih dvoje poznaju:

- Jedne večeri u mom separeu sedali su ljudi koji su poznati, moji prijatelji, a u tom trenutku pojavila se Mis Svetlana. Nakon nekog vremena došao je i njen tadašnji momak, koji je cele večeri pravio probleme. Kada smo napustili klub, vukao ju je za kosu i bio veoma grub prema njoj, pa sam odlučio da ih razdvojim i odvezem mojim kolima kući, zbog čega mi je kasnije zahvalila", objašnjava učesnik.

Nakon žučne rasprave, Ivan je uputio još jedno pitanje koje je začudilo mnoge:

- Ceco, gde ti je rozi džemper, koji sam ti poklonio? - naveo je on.

Na kraju se umešala i Zorica Dukić, koja je priznala zbog čega je pred milionskim auditorijumom rešila da otkrije ovu glasinu:

- Možeš da me pošalješ u izolaciju, rekla sam sve ovo jer smatrajm da je krajnje vreme da to demantuješ - objasnila je Dukićeva Ivanu, koji se večeras našao u ulozi voditelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading