DEVOJKE GA OPSEDAJU NA NASTUPIMA: Evo kako Đanijeva žena reaguje na to!

Autor:

Zabava

03.07.2018

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najtraženijih pevača domaće scene Radiša Trajković Đani, poznat je kao neko ko se uvek rado našali na svoj račun. Tako je bilo i ovoga puta kada ga je ekipa emisije "Premijera" zatekla kako se priprema za nastup.

Foto: printscreen/instagram
Đani

Ne da mi žena više da izlazim nigde. Vezala me gotovo, omatorio sam. "Sedi kući da ti ne bih mamicu..." - rekao je Đani kroz smeh.

Kada ga je premijerna ekipa upitala da li će mu supruga Slađa praviti duštvo u klubu u kom je nastupao, on je nastavio u šaljivom tonu da odgovara.

- Dolaze mi neke ribe pa nije htela da dođe, da mi se meša u sreću - naveo je pevač.

On je otkrio i kakve savete daje sinovima kada su devojke u pitanju.

- Pitaju me da li smeju da varaju svoje devojke, ja kažem "Normalno, deco". Bolje da nemaju savet od mene - rekao je Đani.

Za kraj razgovora, Trajković je otkrio pred premijernim kamerama gde će otići na odmor ali i kako će provesti predstojeću letnju sezonu.

- Za par dana idem konačno na odmor sa mojom porodicom na deset dana da odmorimo dušu napaćenu. Idemo u Tursku, tamo ću da odmorim a posle radno Crna Gora, Bosna, Hrvatska, Srbija pun gas - naveo je Đani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading