OD CENE ANASTASIJINOG SPOTA ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI!

Autor: Alo.rs

Zabava

29.06.2018

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka pevačice Svetlane Ražnatović, Anastasija posle neuspešne karijere modela, odlučila je da se oproba u pevanju, te je snimila pesmu, ali i spot. Za ekranizaciju pesme angažovala je manekena iz Brazila koji je već bio u spotu Severine Vučković za pesmu "Tutorial".

A za već viđenog manekena Pedra Soltza (34) i ostale elemente koji će činiti spot, Ražnatovićeva je, kako se spekuliše, iskeširala 20.000 evra. Da li će joj mama pomoći oko finansiranja, nije poznato, ali verovatno je tako jer Anasatsija još ne zarađuje dovoljno novca za ovakav hir, dok je za scenario ekranizacije, kako tvrdi izvor, zaslužna samo ona:

 

? S A V R S E N. P A R ?

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Jun 24, 2018 at 5:34am PDT

- Ceo scenario spota osmislila je Anastasija sama, koja je sama i pisala tekst za prvu pesmu. Na taj način uspela je sve da realizuje uz podršku brojnih prijatelja koji su joj priskočili u pomoć. Njoj je trebala podrška jer se spot snima samo tri dana za što joj je potrebna velika organizacija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ANĐELA

29.06.2018 17:23

Polu svet,cela porodica...