Jelena Kostov BEZ DLAKE NA JEZIKU komentarisala Maju Berović!

Autor:

Zabava

29.06.2018

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle tačno deset godina otkako je zakoračila na našu javnu scenu, popularna folk pevačica Jelena Kostov objavila je svoj album prvenac "Moje drugo ja" i, za razliku od brojnih koleginica, ostala dosledna svom prepoznatljivom stilu, što se ispostavilo kao pun pogodak.

Foto: instagram.com/kostovjelena
Jelena Kostov

Jelena, za razliku od svojih koleginica, nikada nije slepo pratila trendove, zbog čega se nije odlučila na eksperimentisanje sa sve popularnijim reperima i MC-jevima samo zarad trenutnog uspeha, budući da gleda "na duže staze".

- Pevači trenutno snimaju takve pesme jer je to nešto što je u ovom trenutku najpopularnije. Neki pevači se hvataju odmah za to, ali ja to ne podržavam, jer to mnogim pevačima ne stoji - kaže Jelena.

Foto: printscreen/instagram
Maja Berović

S obzirom na novi, drugačiji izgled, stil i muzički pravac koleginice Maje Berović, budući da je na početku karijere snimala folk numere poput "Sto dinara" i "Džin ilimunada".

- Ona se, za razliku od mnogih, potpuno pronašla u celoj toj priči... Maja je devojka koja je svaki deo, ma, svaki sekund svoje slave zaslužila! Iskreno, ja ne znam da li postoji neka pevačica koja je više od Maje Berović ulagala u sebe i svoju karijeru – spotove, pesme, nastupe... Njeni nastupi su fenomenalni. Odlučila se na pravi potez i njoj to stvarno leži, možda čak i više nego one stare pesme koje je snimala, iako ona ima puno hitova i peva ih na nastupima - nahvalila je javno Jelena svoju dragu koleginicu i dokazala da, bar što se nje same tiče, sujete na estradi nema.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading