KAKVU ŽENU IMAŠ, BOLJE DA JE NEMAŠ: Karleuša čestitala Dušku 10 GODINA BRAKA!

Autor:

Zabava

28.06.2018

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek spremna za šalu, pa i na svoj račun Jelena Karleuša je i danas na 10-ogodišnjicu braka koju slavi sa fudbalerom Duškom Tošićem pokazala svoju duhovitu stranu.

Foto: instagram.com/karleusastar
Danas slave deceniju braka... Jelena i Duško

Pop diva napisala je na društvenoj mreži tvriter čestitiku svom suprugu Dušku, objavivši i fotografiju sa njihovog venčanja uz zanimljiv opis:

- Suprugu Dušku čestitam deset godina braka pesmom “Kakvu ženu imam-bolje da je nemam”! - napisala je Jelena uz veliki broj emotikona koji se smeju. Ona je ovim očigledno htela da pokaže da Dužku s njom u braku sigurno nije bilo lako, ali da je vredelo jer ne samo da je više od decenije njihova ljubav jaka, već se nije slomila ni pod teretom problema koje nosi popularnost, a koju pevačica već 20 godina ima. 

Foto: instagram.com/karleusastar
Upoznali su se na njegovu inicijativu.. Karleuša i Tošić

Karleuša je jednom prilikom otkrila kako su se Duško i ona upoznali i na čiju inicijativu:

- Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku - on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču - ispričala je Jelena i otkrila da je ona bila njegova mladalačka želja:

- Posle sam saznala da je kao klinac celu sobu je izlepio mojim posterima i da sam ja bila njegova životna želja. To je jedna lepa priča, to su mi ispričali njegovi saigrači. Bila je javna tajna da Duško voli mene i drži moje slike po zidovima. Isterao je svoje - otkrila je Karleuša.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Šali se i na svoj, ali i na Duškov račun... Karleuša i Tošić sa ćerkama Atinom i Nikom

Jelena i Duško imaju dve ćerke Atinu i Niku i skladan odnos več 12 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Relja

28.06.2018 16:06

KAKVU ŽENU IMAŠ, BOLJE DA JE NEMAŠ!