(VIDEO) Premijera Tijane Bogićević u projektu Radija S "Zvezde pevaju zvezde"!

Autor:

Zabava

28.06.2018

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se projekat Radija S "Zvezde pevaju zvezde", ovoga puta sa premijerom pesme "Dodirni me". U originalu je grupa Galija, a za potrebe ovog projekta ju je otpevala Tijana Bogićević.

RepublikaFoto: Promo foto
Tijana Bogićević

Na putu između Amerike i Srbije, Tijana je došla na Radio S da predstavi svoju verziju ovog velikog hita. Ovo je još jedna pesma koju u originalu izvodi muški vokal, pa je zanimljivo da je sad dobila i žensku verziju.

Tijana kaže: "Vrlo sam emotivno doživela izvođenje ove pesme. Ježila sam se dok sam je pevala, a meni je to uvek dobar znak da će je svi pozitivno prihvatiti."

Rekla je da je pratila prethodna dva izdanja projekta Radija S ‘Zvezde pevaju zvezde’. Svi ti hitovi su bukvalno dobili nov život u novim verzijama i svi ti izvođači su nastavili da ih pevaju na nastupima, kao svoje nove pesme. Mnogima su ta nova izvođenja postala lična karta.

RepublikaFoto: Promo foto
Tijana Bogićević

Dodala je: "Nadam se da će i ova pesma meni tako dobro da prođe, pošto sam emotivno vezana za nju, duboko emotivno sam je otpevala."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading